Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda sasvim drugačije

Zdravka je u 'Život na vagi' ušla sa 123 kilograma, a njezina transformacija je vrijedna divljenja

Foto: RTL/Screenshot
1/6
14.01.2024.
u 18:00

Kapetanović je u zadnjoj emisiji pete sezone RTL-ovog showa osvojila 50.000 kuna jer je od nefinalista izgubila najviše kilograma

U petoj sezoni showa "Život na vagi" jedna od natjecateljica je bila i Splićanka Zdravka Kapetanović. Ona je u show ušla sa 123 kilograma, a kada se pojavila u finalnoj emisiji vaga je pokazala kako Zdravka ima 74.4 kilograma. Tijekom showa izgubila je 39,5 posto tjelesne mase, odnosno 48,6 kilograma.

Kapetanović je u zadnjoj emisiji osvojila 50.000 kuna jer je od nefinalista izgubila najviše kilograma. Nakon izlaska iz showa je nastavila trenirati i paziti na prehranu i Zdravka i dalje blista te je u razgovoru za RTL ispričala kako je navike koje je usvojila u showu nastavila njegovati i nakon izlaska. 

 

- Sad je to sve već dnevna rutina i nema velikih odstupanja. I dalje se čujem s nutricionisticom Martinom, radim na sebi i trudim se. Vaga je zadovoljna mojim rezultatima i treneri također. Bazirana sam na hodanju, plivanju, kardio vježbama i oblikovanju tijela, treba još vremena, ali mogu biti samo bolja i bolja! Kao šta vidite na slikama, i vaga i ja se smijemo - ispričala je u jednom razgovoru za RTL.

 

 

Nakon showa, Kapetanović je nastavila paziti i na prehranu, a da je u dobroj formi pokazala je kada se natjecala na maratonu Vinišće 2021. koji je organizirao Klub daljinskog plivanja Split. Na utrci od 3000 metara Kapetanović je odnijela drugo mjesto.

VEZANI ČLANCI: 

- Imala sam ugodno uzbuđenje prije utrke i sam start mi je bio nekako urnebesan sa 120 plivača... U pozitivnom smislu! Na pola prvog kruga sam mislila da nema kraja, dok gledaš u tu gomilu profesionalnih plivača, sportaša i djece, ali bitno da sam tu! Samim dolaskom sam pobijedila samu sebe! - ispričala je tada za medije i rekla kako je za nju ovo bilo divno iskustvo te da je ponosna na sebe.

VIDEO Marija Šerifović podijelila emotivnu objavu o prošloj godini: 'Hvala ti na ovim malenim ručicama'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije