Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I za fizičke osobe i za poslovne korisnike

Cijene najma automobila su pale, sve više ljudi unajmljuje aute na mjesec dana

Najam
Foto: Envato Elements
1/5
20.11.2023.
u 16:34

Ako vam je vozilo potrebno na mjesec dana, bilo da ste poslovni korisnik ili fizička osoba, cijena najma automobila više nije tako vrtoglavo skupa. U Hertzu možete, prema svome budžetu, odabrati limenog ljubimca koji će vas sigurno odvesti do svakog cilja.

Imati pouzdan automobil na raspolaganju, bez obzira na to o kakvim je situacijama i potrebama riječ, jedan je od uvjeta mobilnosti suvremenog načina života. Bilo da morate na neku udaljenu destinaciju ili da trebate zamjenski automobil, jer se vaš limeni ljubimac pokvario, ili čak ako nemate vlastiti automobil, dobro je znati da postoji mjesto gdje možete unajmiti vozilo i na mjesec dana, koje će biti pouzdano, a da će se usluga koju tražite uklopiti u planirani budžet. I ako mislite da najam automobila donosi sa sobom čitav niz komplikacija, odmah ćemo vas razuvjeriti. Jer, u rent-a-car tvrtki Hertz vozilo možete unajmiti brzo i jednostavno, a bit će vam raspoloživo u roku 48 sati.

I za fizičke osobe i za poslovne korisnike

Najam automobila postaje trend, razlozi za to su brojni, a za ovu opciju odlučuje se sve više, ne samo poslovnih korisnika već i fizičkih osoba. Osim što ste lišeni troškova održavanja automobila, registracije, osiguranja i svih ostalih popratnih “tegoba”, sjedate za volan automobila koji je uvijek pouzdan. Rent-a-car tvrtki Hertz, koja u Hrvatskoj uspješno posluje već dugi niz godina i iza sebe ima brojne zadovoljne klijente, možete se obratiti s potpunim povjerenjem i unajmiti automobil kakav želite – minimalno na mjesec dana, a najam, prema želji i potrebama, možete naknadno i produžiti. Odlučite li se pak na produljenje, nema birokratske procedure niti provjere kreditne sposobnosti, sklapanje ugovora je jednostavno, a realizacija brza. 

Kakva je ponuda u Hertzu?

Hertz nudi širok izbor automobila za najam, a vozila možete izabrati prema klasama, veličini i snazi motora: od manjih automobila, preko SUV-ova i limuzina pa do kombi vozila. Riječ je o automobilima koji su redovito servisirani i nisu stariji od 3 godine, a usluga najma pokriva svakom vozaču najvažnije stavke:

  • 3.000 km/mjesečno
  • djelomičan otkup Odgovornosti za štetu na vozilu (CDW)
  • osiguranje od krađe (TP)
  • obvezno osiguranje automobilske odgovornosti prema trećim osobama (TPL)
  • redovne servise i održavanje
  • 24 satnu pomoć na cesti
  • zamjensko vozilo u slučaju štete
  • zimske gume.

Foto: Hertz

Kada je riječ o cijenama najma, u Hertzu su izašli ususret svojim klijentima pa su u ponudu stavili širok izbor automobilskih brendova i za svaku klasu kreirali cijenu prema njezinim performansama. Tako za vozilo iz grupe A, što su automobili manje snage motora i prosječnih performansi, kao recimo Hyundai i10, trebate odvojiti samo 9,7 eura po danu, dok za hibridni SUV Hyundai Konu plaćate 14,5 eura po danu. Treba li vam pak kombi vozilo, kao što je Ford Transit custom sa 9 sjedala, morat ćete izdvojiti 30 eura po danu.

Kako unajmiti vozilo?

Putem web stranice ili mail adrese reservations@hertz.hr možete zatražiti ponudu za određeno vozilo iz Hertzovog voznog parka. Nakon toga ćete u kratkom roku primiti ponudu te ukoliko vam sve odgovara najčešće već u roku od 48 sati možete preuzeti vozilo na odabranoj Hertz lokaciji, naravno, uz predočenje vozačke dozvole. Za sve dodatne informacije u vezi usluge, Hertzovi agenti stoje vam na raspolaganju, susretljivi I uvijek spremni odgovoriti na sva vaša pitanja.

Sigurno na svako odredište

Stoga, ako vam je vozilo potrebno iz bilo kojeg razloga, u rent-a-car tvrtki Hertz po povoljnim cijenama možete unajmiti vrhunske auto-brendove čak i na mjesec dana. Bez brige i stresa, sjednite za volan i krenite prema svome odredištu, znajući da vozite siguran i pouzdan automobil.

Sadržaj nastao u suradnji s Hertzom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije