Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez, spojler

Zbog šokantnog kraja "Milosti" obožavatelji u Turskoj bijesni na scenariste

Milost
Foto: Promo
1/7
14.03.2014.
u 13:45

U srijedu navečer prikazana je zadnja epizoda serije u kojoj je sretan kraj ljubavne priče između Narin i Firat u zadnjim minutama izmijenjen

Meksičke i hrvatske sapunice naučile su nas da svaka priča, ma koliko teška bila, ima sretan kraj. Zapleti i raspleti ponekad su toliko zamršeni da ih ni scenaristi ne znaju prepričati pa nije bez razloga nastala poznata šala da je u meksičkim sapunicama Rodrigo sam sebi majka.

Porođaj, metci i nesreća

Ali zato su se turski scenaristi potrudili uvjeriti gledatelje da bajke zapravo ne postoje i da su nas Meksikanci navukli na sadržaje koji su za malu djecu.

Turci pak nude rasplete od kojih gledatelji ostaju u šoku i nevjerici, a zadnji primjer je serija “Milost”, koja se prikazuje na Novoj TV. Završna epizoda prikazana je u Turskoj u srijedu navečer, a početne scene dale su naslutiti da će to biti još jedna priča s happy endom.

Foto: Screenshot/reuters

Deniz i Sermet su se vjenčali, a Narin i Firat su dobili blizance. No prohtjelo se scenaristima napraviti pravu dramu pa u jednom trenutku Sermetu sudbina servira osvetu za sva zlodjela i na njegovu vilu je ispaljen arsenal metaka. Deniz u zadnji tren puca u čovjeka koji s pištoljem stoji nad Sermetom, ali još sva u šoku, sjeda u automobil i taman prije nego što će krenuti u autu joj se pridruži Narin i ne sluteći da će tim činom svog voljenog Firata ostaviti samohranim ocem.

Zajedno u smrt

Deniz uzrujana vozi i izgubi kontrolu nad vozilom, dožive tešku prometnu nesreću nakon koje uslijedi finalna scena – Narin i Deniz su na plaži sretne i nasmijane, što simbolično prikazuje njihovu sjedinjenost i sreću što su i u smrt otišle skupa.

Komentari koji su se pojavili nakon prikazivanja serije na službenoj Facebook-stranici “Milosti” pokazali su da su gledatelji zgroženi raspletom pitajući se kako je moguće da su scenaristi toliko izmijenili radnju s obzirom na to da je rađena po knjizi sa sretnim završetkom.

>>'Roditelji me potpuno podupiru u ideji da budem samohrana majka'

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
15:16 14.03.2014.

ja ne gledam ni mexičke, ni turske, ni domaće sapunice al što ne bi bilo logično ako je neka serija rađena po nekoj knjizi da se te knjige i drži ...ili..???

ST
stricevicfani32
10:28 05.04.2014.

Ma ovo je tako glupo!!! Znaci dvije najbolje prijateljice poginu nakon svega sto su prozivjele!! Pa di to jos ima??? Turci misle da mi ne znamo da u meksickim serijama sretni zavrsetci nisu moguci u stvarnosti!!! Ako misle nesto postic s tim onda rade krivo!! Dajte jedanput da serija zavrsi sretno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije