Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike

Zbog prozirne haljine žene su napale manekenku, a ovako im je odgovorila

Foto: PA/Pixsell
1/5
12.12.2019.
u 18:55

Brooke Nader nosila je svjetlucavu prozirnu kratku haljinu ispod koje su se nazirale gaćice u boji kože, a grudnjak, sudeći po fotografiji, nije nosila.

Model Brooke Nader pobjednica je castinga #SISwimSearch časopisa Sports Illustrateda i na partyju koji je časopis održao u New Yorku ova lijepa 23-godišnjakinja ukrala je svu pažnju svojom haljinom.

Nosila je svjetlucavu prozirnu kratku haljinu ispod koje su se nazirale gaćice u boji kože, a grudnjak, sudeći po fotografiji, nije nosila. Kada je fotografija osvanula na društvenim mrežama Brooke se iznenadila koliko je negativnih komentara dobila zbog ove fotografije, a još više ju je iznenadilo što je toliko kritika na račun ove haljine dobila od žena.  

Napisale su joj kako se ne mora čuditi ako je jednog dana budu zvali pogrdnim imenima, a neke su napisale kako je nošenje ovakvih haljina poziv na silovanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had so much fun celebrating the bad ass @mrapinoe at @sportsillustrated SportsPerson of the Year awards! ⚽️

A post shared by Brooks Nader (@brooksnader) on

 

Brooke nije mogla vjerovati što su joj pratiteljice napisale pa im je odlučila odgovoriti na ovakve komentare i napisala je: - Ovu haljinu sam nosila jer sam se u njoj osjećala seksi i htjela sam ju nositi.

Ključne riječi

Komentara 5

IL
ilijan1a
19:31 12.12.2019.

Lijepa prirodna cura

DU
Deleted user
19:12 12.12.2019.

prava koka

TR
trunjo
21:35 12.12.2019.

ljubomora je gadna stvar...a sve pokriće "moralnost"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije