Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne žali

Zbog ove ga fotografije vrijeđaju po društvenim mrežama

Jay Williams i Justin Bieber
Foto: Twitter
08.07.2014.
u 08:52

Fotografija s mladim pjevačem Justinom Bieberom nije naišla na odobravanje javnosti, iako je Jay naveo da Justin "mijenja živote".

Zbog ove je fotografije na Twitteru bivši NBA igrač Jay Williams zaradio mnogo osuđujućih i "pljuvačkih" poruka na toj društvenoj mreži. Fotografija s mladim pjevačem Justinom Bieberom nije naišla na odobravanje fanova, iako je Jay naveo da Justin "mijenja živote".

Jay je napisao da je proveo dva, vrlo inspirirajuća sata s Bieberom, a po fotografiji se vidi da se nalaze u privatnom zrakoplovu. I dok mnogi komentiraju kako mu ovaj potez i nije bio dobar, ovaj tvit ipak je "favoriziralo" preko 12 tisuća korisnika i podijelilo njih više od osam tisuća.

 

>>Justin Bieber ponovno u kaosu: Imao prometnu zbog paparazza

>>Iggy Pop: Justin Bieber budućnost je rock'n'rolla!

Komentara 1

LI
liliZG
14:02 08.07.2014.

mali mu rekao gdje ima najpovoljnijih jaja za kupiti ako misliš gađati susjede, gdje je prah za šmrkat prva liga, i koliko besplatno cuge dobiš ako kupuješ na gajbe....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije