Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije im ostala dužna

Zbog novog videa pratitelji reality zvijezde uvjereni su da ima implantate u stražnjici. Ona se odmah javila: 'Gusko'

Foto: Profimedia
1/8
03.04.2022.
u 17:24

Mnogi su pratitelji Khloé Kardashian još više uvjereni da je korigirala svoju stražnjicu kod estetskog kirurga. Naime, kako tvrde obožavatelji u videu se može vidjeti 'drugi sloj guze iznad njene stvarne guze'.

Nakon što je reality zvijezda i poduzetnica Khloé Kardashian objavila video svog treninga, mnogi su njeni pratitelji još više uvjereni da je korigirala svoju stražnjicu kod estetskog kirurga. Naime, kako tvrde pratitelji u videu se može vidjeti 'drugi sloj guze iznad njene stvarne guze'. 

 

Komentari o njenoj stražnjici već neko vrijeme ne staju. 

"Vidim nešto u njenoj guzi. Kao da je nešto dodatno tamo",  "To nisu implanatati to su injekcije sala","Ako ove tajice nemaju jastučiće... ne znam nešto je čudno, ali platila ih je pa su njezini" pisali su pratitelji. 
Ubrzo se javila i Kardashian. 

"Bedasta gusko" započela je reality zvijezda svoj odgovor na jedan od komentara i nastavila: "Takav je dizajn tajica, to je šav. Jako smiješno".

Podsjetimo, u veljači prošle godine Khloe se pohvalila fotografijama koje je snimila za svoj brend, a pratitelje su zbunila dugačka stopala i prsti na rukama. 

"Tko je radio ovaj fotošop?", "Ovo izgleda čudno", "Ovi prsti su me prestrašili", "Ovo nije Khloe", "Kakva stopala", "Ove cipele su za veličinu 45", "Izgleda poput onog ubojice iz horora 'Slender Man'", komentirali su tada.  Nekoliko dana nakon toga o svemu se oglasila i sama Khloe kada je vidjela tisuće komentara o svojim rukama. "Ne brinite! Nemam jezivo duge prste! Sve je do leće (op. a. fotoaparata)! Ne mogu vjerovati da uopće pišem o ovome. Moje stare, normalne dužine ruke u jednom su komadu. Ne, nisam išla na operaciju i ne, nije 'Photoshop katastrofa'", napisala je tada.

VIDEO Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Glumica je promijenila imidž, teško biste je prepoznali

Ključne riječi

Komentara 1

TA
Tajg
17:57 03.04.2022.

Stvarno zastrašujuće nakon drame ovoga Čarli Čaplina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije