Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
društvene mreže gore

Zbog nje je prekršio svoje pravilo! DiCaprio (47) izlazi sa slavnom mankenkom (27): 'Dodirivali su se u klubu'

Foto: Profimedia
1/9
15.09.2022.
u 21:59

Naime, Gigi i Leo već neko vrijeme se druže, izlaze zajedno, a zbog fotografija i izjava očevidaca koji su ih vidjeli zajedno na jednom partyju u New Yorku, mnogi su uvjereni da su njih dvoje na početku romanse.

Nakon prekida s djevojkom Camillom Morrone (25), oskarovca Leonarda DiCaprija (47) povezivali su već s nekoliko modela. Ipak, čini se da je nestašni Leo bacio oko na Gigi Hadid (27), jednu od trenutačno najpoznatijih manekenki na svijetu.

Naime, Gigi i Leo već neko vrijeme se druže, izlaze zajedno, a zbog fotografija i izjava očevidaca koji su ih vidjeli zajedno na jednom partyju u New Yorku, mnogi su uvjereni da su njih dvoje na početku romanse. U slučaju da ovo nije samo još jedan obični flert između svoje slobodnih ljudi, bilo bi to prvi put da DiCaprio ulazi u vezu sa ženskom osobom koja je starija od 25 godina. 

Na novim slikama vidi se kako glumac i manekenka izrazito bliski, dodiruju se i šapuću usred glasnog kluba. Bili su odjeveni ležerno, on u tamnu majicu i hlače, te šiltericu koja mu je u posljednje vrijeme postala zaštitni znak, a ona u majicu do pupka, koja je naglasila njeno istrenirani trbuh i široke hlače. 

Njihovi prijatelji s druge strane tvrde da ni jedan ni drugi još nisu spremni za novu vezu. Gigi je u listopadu prošle godine prekinula vezu sa glazbenikom Zaynom Malikom s kojim ima 2-godišnju kći Khai, nakon što se on posvađao s njenom majkom. Na sudu je zbog toga proglašen krivim za čak četiri točke optužnice za maltretiranje, a u dokumentima koji su dostupni javnosti piše kako ju je gurnuo na ormar i unosio joj se u lice izvikujući psovke.  

Leo je nedavno prekinuo s Camillom s kojom je bio u vezi četiri godine. Njegovi poznanici tvrde kako nije ženskaroš i zato se ova situacija s Gigi razvija polako. sto tako tvrde da su jako zainteresirani jedno za drugo. Potvrđuju to i očevici koji su ih u jednom trenutku uhvatili kako pokušavaju jedno drugo uhvatiti za ruku. 

Fanovi na društvenim mrežama nisu baš oduševljeni ovim mogućim parom. Mnogi još uvijek smatraju da bi Zayn i Gigi trebali biti ponovno zajedno, dok drugi ne vjeruju da je moguće da Leo završi u vezi s nekim starijim od 25 godina - te da je ovo samo PR potez kako bi se prestalo pričati o njegovim bivšim vezama i pravilu da ostavlja sve djevojke kada napune 25 godina. 
Leo, koji nikada nije bio ni blizu zaruka, otkrio je što misli o braku. 

- To vrijeme će doći kada dođe. Istina je da se brak ne može predvidjeti. Ne možeš to planirati. Dogodit će se kad se dogodi. 

Osim s Gigi, Lea su strani mediji povezivali i s 22-godišnjom Ukrajinkom Marijom Beregovom. S njom se često družio nakon prekida s Morrone, no osim špekulacija i nekoliko fotografija sa zabava na kojima su bili zajedno, o mogućoj vezi nije bilo nikakvih drugih informacija. 

Zaposlenici kralja Charlesa i Camille potpuno potreseni: 'Svi su izbezumljeni nakon što su primili ovu informaciju'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije