Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
viralni hit

Zbog nesporazuma s Bajagom ovaj reporter postao je hit na internetu

02.01.2019.
u 13:56

Reporter Prve TV uključio se direktno u program, ali kad se pokušao obratiti Momčilu Bajagiću Bajagi, koji je bio jedan od izvođača, nije dobio nikakav odgovor, odnosno popularni pjevač samo ga je zaobišao uz kratko obraćanje: "Evo, evo"

Kad gledate televiziju i javljanja uživo vjerojatno i ne pretpostavljate što sve može poći po krivu: od pogreške realizatora pa tako gledate nešto sasvim drugo od onog što je najavljeno, pogreške grafičara koji krivo potpiše osobu na ekranu, treme novinara pod pritiskom koji počne zamuckivati, snimatelja koji je pogrešno shvatio uputstva, gosta koji ili ne želi prestati govoriti ili odgovara s „da“ ili „ne“ i od jednog običnog "javljanja uživo" nastaju viralni videi gdje najčešće novinari ispadaju predmet podsmjeha.

 

Nešto slično dogodilo se i reporteru beogradske Prve TV na novogodišnjem dočeku u glavnom srpskom gradu te je zbog nekoordinacije sa sugovornikom postao „hit“ na društvenim mrežama i internetskim portalima u regiji.

Naime, reporter Prve TV uključio se direktno u program, ali kad se pokušao obratiti Momčilu Bajagiću Bajagi koji je bio jedan od izvođača, nije dobio nikakav odgovor, odnosno popularni pjevač samo ga je zaobišao uz kratko obraćanje: "Evo, evo".

 

Po izrazu lica vidjelo se da zbunjenom reporteru nije bilo nimalo svejedno nakon toga, a snimka je ubrzo postala viralna. 'Već imamo blamažu godine', jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Pogledajte video:

 

Komentara 3

JE
jejeee
16:18 02.01.2019.

vesti iz regiona, odusevljen sam bre na njegovo reogovanje, stvarno bre prelep trenutak

DU
Deleted user
17:00 02.01.2019.

Tko je taj baljaga, toljaga? Odhebite vise sa tim opancarima. Hocete da nam userete Novu godinu na samom pocetku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije