Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tablete nisu pomogle

Zbog nepodnošljivih bolova Lepa Brena završila u bolnici

Lepa Brena
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/8
08.12.2018.
u 13:27

Pjevačica je danima imala glavobolju i kako tablete nisu pomogle potražila je pomoć liječnika.

Pjevačica Lepa Brena  završila je u bolnici, javlja Blic. Danima je imala glavobolju i bol je bila nepodnošljiva i zato je zamolila liječničku pomoć.

Napadi migrene su bili izrazito jaki i pjevačica i suvlasnica "Grand produkcije" odlučila je potražiti liječničku pomoć. Njen liječnik propisao joj  je tablete protiv bolova, ali tablete su joj pomogle samo na kratko vrijeme.

Posjetila je zato privatnu kliniku gdje je dobila infuziju i obavljene su i dodatne pretrage.

- Lepa Brena je u privatnu kliniku stigla u utorak i žalila se na jake bolove i rekla kako joj je njen liječnik nekoliko puta mijenjao terapiju, ali bol bi samo na kratko nestala i vratila se. Nakon pretraga ustanovljeno je kako Lepa Brena ima snažnu upalu sinusa i pjevačica liječenje nastavlja antibioticima - kaže izvor iz klinike. 

Ključne riječi

Komentara 30

AP
ante_pustinjak
16:51 08.12.2018.

jako nas je zabrinula ta vijest iz pašaluka! cijeli naš kvart će napeto bdjeti dok ne čujemo konačnu vijest! sad ste nas s time ražalostili prije božića! kako ćemo to preživjeti?!

Avatar Moodleen
Moodleen
14:00 08.12.2018.

Isusa ti, ja sam se zabrinul. Već tri minute (pardon, ovi "novinari" govore tri minuta) ništ se nije pisalo o milevama, jovankama i ostalim geđovanima i geđovankama. Da nije urednik na bolovanju?

Avatar Apsalar
Apsalar
18:13 08.12.2018.

Zašto je ovo vijest? Kome? "Ljepa Brena".... plju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije