Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užarilo se sve

Ella objavila novu fotku s Charlesom, "obožavatelji" užasnuti

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
08.12.2018.
u 12:28

Sa zaručnikom Charlesom Pearceom već neko vrijeme živi u Hrvatskoj, gdje su kupili i stan.

Influencerica Ella Dvornik slijedi svjetske YouTube trendove, pa je tako i ove godine odlučila gotovo svakodnevno objavljivati vlogove, videe u kojima možemo vidjeti kako izgleda njen život u Zagrebu.

Sa zaručnikom Charlesom Pearceom već neko vrijeme živi u Hrvatskoj, gdje su kupili i stan.

Malena Balie, njihova kćerkica napunila je godinu dana i hoda, a Ella sve njene zgode i nezgode dijeli s brojnim obožavateljima na Instagramu i Facebooku.

 

Tako je jučer objavila fotografiju s Charlesom, kojeg je odvela kod frizera. Mnogi pratitelji su "lajkali" fotku no ima i onih koji smatraju da je Charles ipak prestar za nju.

"Izgleda kao da ima 53" zaključila je jedna pratiteljica, a neki su čak duboko uvjereni da je Ellin zaručnik od nje stariji i više od 20 godina.   

Ključne riječi

Komentara 73

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
13:06 08.12.2018.

veseli me da ste nas opet počastili značajnim postignućem ove znanstvenice i ikone mladih naučnika i bolje Hrvatske.... Hvala još jednom i jedva čekam nove vijesti o Severini

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
13:35 08.12.2018.

Ko je ovaj deda sa njom? Mamin dečko ili diler za gospodu?

KR
Krezumica
14:34 08.12.2018.

Uopće me ne dira koliko je lik stariji od nje. Ona je punoljetna i njezina je stvar kako će živjeti svoj život. No međutim, ono što me jako uznemirava jest njezino kršenje prava djeteta na privatnost i intimu. Snimati i javno objavljivati snimke djeteta bi trebalo potaknuti reakciju pravobraniteljice za djecu i država bi tu morala urigirati. To je zlostavljanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije