Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan spoj

Zbog neobičnog modnog dodatka Gagu ismijali na društvenim mrežama

lady gaga
Foto: Pixsell
1/2
23.02.2015.
u 15:55

Raskošnu bijelu haljinu pjevačica je upotpunila crvenim rukavicama koje nalikuju zaštitnim rukavicama za čišćenje i time napravila pravi fijasko

Pjevačica Lady Gaga na sinoćnjem crvenom tepihu zablistala je u raskošnoj haljini Azzedine Alaie. Dugačku bijelu haljinu pjevačica je odlučila upotpuniti neobičnim modnim dodatkom i time po mnogima napravila pravi modni fijasko.

Naime, njezine crvene rukavice i ne bi bile tako loše da neodoljivo ne podsjećaju na rukavice za čišćenje.  Odmah nakon pojave na crvenom tepihu Lady Gaga postala je predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

– Tako to izgleda kad u 5 sati ujutro pereš suđe i usred posla se sjetiš da u 5:10 moraš biti na crvenom tepihu za Oscare – samo je jedna od šala na račun pjevačice koje su preplavile društvene mreže.

Unatoč kritikama, pjevačica je oduševljenje modnim dodatkom izrazila na svom Twitter profilu. – Ja i moje crvene rukavice na crvenom tepihu. Živim za modu poput ove – napisala je Gaga.

Njezine rukavice možda nisu oduševile, ali je zato njezin izvrstan performans na dodjeli Oscara mnoge ostavio bez teksta.

>>Lady Gaga potpuno odjevena stigla na dodjelu Oscara!

>>"Dao mi je srce za Valentinovo, i rekla sam da!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije