Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuti su zbog sina

Zbog gnjusnih komentara Kate i William ove godine preskaču važnu tradiciju?

Foto: Instagram/ dukeandduchessofcambridge
1/5
17.07.2021.
u 17:00

Britanski princ George posljednjih dana susreće se s prvim hejterskim komentarima koji su preplavili internet, a sve se glasnije priča kako bi ove godine kraljevska obitelj zbog toga mogla preskočiti važnu tradiciju.

Britanski princ George posljednjih dana susreće se s prvim hejterskim komentarima koji su preplavili internet nakon što je dječak u društvu roditelja gledao finale Europskog nogometnog prvenstva odjeven u odijelo poput svoga oca Williama, a neki od komentara poput „malog treba zlostavljati“ i „neka se isplače u kravatu“ zaista su gnjusni pa bi upravo zbog toga kraljevska obitelj malenog Georgea privremeno mogla maknuti iz javnosti, a sve se glasnije priča kako bi ove godine mogli preskočiti i jednu važnu tradiciju.

Naime, za nekoliko dana, točnije 22. srpnja za njegov osmi rođendan kraljevska obitelj trebala bi objaviti njegov novi portret, no kako stvari stoje, ove godine će tu tradiciju preskočiti.

Foto: Reuters/Pixsell

Angela Levin, stručnjakinja za kraljevsku obitelj, otkrila je kako se William i Kate teško nose s ružnim komentarima na račun njihovog sina, pa bi ga tako htjeli zaštiti ne objavljivanjem portreta. Inače, vojvotkinja Kate svake godine sama fotografira svoju djecu za rođendane, a fotografije objavljuju službene stranice kraljevske obitelji.

Komentara 5

EP
Epil
18:41 17.07.2021.

Novinari su nekad bili pismeni! Nije gnjusnih vec gnusnih! Evo meni kartona i bana sad, ali svejedno nisam mogao odsutjeti!

Avatar Member berries
Member berries
18:10 17.07.2021.

Kao roditelje ih potpuno razumijem. Djecu treba maknuti s tih zlih mreža, svakako! Ali komentar "Nek se isplače u kravatu" je hilarious 🤣🤣🤣🤣 .....p. s. To su vaši "podanici". Džaba vam svi klečanje i svo prosipanje kulture, uvijek ste bili samo divlja i okrutna horda.

AM
ante_maja
22:53 18.07.2021.

izmišljeni plemići koji žive na račun sirotinje,sve ih treb sterat radit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije