Naslovnica Showbiz TV

'Zbog debljine ne mogu postati majka i strah me da ću umrijeti mlada'

Vidim ogromnog čovjeka s viškom kilograma koji ne može zavezati tenisice, trčati više od dvije minute ni igrati dugo nogomet, kaže Marko Kregar
08. rujna 2018. u 10:45 4 komentara 6882 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/5

Nova sezona RTL-ova showa "Život na vagi" počinje 15. rujna od 20 sati i 16. rujna od 19.35. Najavljeno je kako nas ove sezone očekuju nikad teži kandidati, koji su već u prvom tjednu skinuli više kilograma nego kandidati prošle sezone. Danas predstavljamo dvoje kandidata:

ŽIVOT NA VAGI Nikad teži kandidati: 'Sramim se kad sam na plaži, svi me čudno gledaju'

Ime: Marko
Prezime: Kregar
Mjesto: Novi Vinodolski
Godine: 28
Kilogrami: 170

život na vagi | Autor : Marko Lukunić/Pixsell Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Marko Kregar radnik je u skladištu. Oduvijek je volio igrati nogomet, stoga se odlučio prijaviti u show kako bi skinuo višak kilograma i vratio se omiljenom sportu.

Marko dolazi iz Novog Vinodolskog, ali živi u Zagrebu i radnik je u skladištu. Ima 170 kilograma, a volio bi smršavjeti kako bi se jednog dana ponovno vratio nogometu koji voli igrati. 'Vidim ogromnog čovjeka s viškom kilograma koji ne može zavezati tenisice, trčati više od dvije minute ni igrati dugo nogomet', opisuje sebe Marko kojem su najvažniji zdravlje, obitelj, vjera i prijatelji.

Kada bi skinuo kilograme, objašnjava Marko, lakše bi disao, a i, smije se, ne bi više morao kupovati odjeću na 'odjelu šatora'.

Život na vagi Lucija je odbila biti plus size model i izgubila je 70 kilograma

Ime: Josipa
Prezime: Lopac
Mjesto: Senj
Godine: 25
Kilogrami: 146

život na vagi | Autor : Marko Lukunić/Pixsell Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Josipa je po zanimanju prodavačica, a završila je i tečaj za vizažisticu. U show se prijavila zato što je odlučila promijeniti nezdrave navike i zato što smatra da zbog debljine ne može postati majka.

Josipa Lopac dolazi iz Senja, ima 25 godina i 146 kilograma. Po zanimanju je prodavačica, a završila je i tečaj za vizažisticu. U show se prijavila jer je odlučila promijeniti nezdrave životne navike i zato što smatra da zbog debljine ne može postati majka. Josipa strahuje da će zbog viška kilograma umrijeti mlada, a dosad nije uspjela smršavjeti, priznaje, zbog slabog karaktera. Debljati se počela kada se udala i doselila kod supruga jer tada nije nikoga poznavala i bila je stalno kod kuće te dobila 50 kilograma.

Darjan Zajačko DARJAN ZAJAČKO Prije je svaka pekara bila moja, a sad se mogu kontrolirati

Najveća joj je motivacija i podrška za prijavu njezin 22 godine stariji suprug Boris, koji je, kako otkriva Josipa, spreman pomoći svima. 'Da nema njega, bilo bi me sram prijaviti se u show, on je moj najveći oslonac', ispričala je Josipa koja se više ne želi sramiti sama sebe.

>> Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • binki:

    Jel znate koja je moja dijeta? Manje žderem i više se krečem. Vrlo vednostavno

  • killer_lepi:

    kaj nema vise hamburgercica? malo kretanja...sami su se doveli do toga.... slabi u glavi.

  • golub Vaso:

    nova sezona brain washinga, tome jedino služi RTL