Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ida hamer

Zaručila se RTL-ova reporterka i voditeljica? Objavila fotografiju s prstenom, a brojne kolege uputile čestitke

Zagreb: Novinarka Ida Hamer
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/16
30.07.2023.
u 18:45

RTL-ova reporterka i voditeljica Ida Hamer u opis fotografije na Instagramu je jednostavno stavila emotikon srca, a fotkom je dala naslutiti da se zaručila za dugogodišnjeg partnera.

RTL-ova novinarka i voditeljica emisije 'Top.hr' Ida Hamer (28) na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pozirala s dečkom, a oboje su na fotki nasmijani dok ona ističe prsten na svojoj ruci. U opis je jednostavno stavila emotikon srca, a fotkom i komentarima koji su uslijedila dala je naslutiti lijepe vijesti, odnosno da se zaručila za dugogodišnjeg partnera.

U komentarima su uslijedile brojne čestitke. Među prvima koji su joj uputili čestitke su bili njezini kolege s RTL televizije. Kristina Čirjak, Zorana Čičak Kulić, Donna Diana Prčić samo su neke od njezinih kolegice koje su joj čestitale.

Inače, Ida se trenutno s partnerom nalazi na odmoru u Grčkoj, gdje je proslavila rođendan te se na društvenim mrežama često javlja s očaravajućim fotkama ovog otoka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ida (@ida.hamer)

Idu smo upoznali kao reporterku u emisijama RTL Danas i RTL Direkt, a pažnju gledatelja brzo je privukla svojom pozitivnom energijom te optimističnim prilozima. Mlada novinarka školovala se u Engleskoj, a na RTL je došla kao najbolja kandidatkinja na audiciji. Prije toga bavila se glumom i pjevanjem.

Odnedavno imamo je priliku gledati i u ulozi voditeljice i to RTL-ove glazbene emisije Top.hr u kojoj radi intervjue s poznatim glazbenicima te otkriva što je najslušanije. Na društvenim mrežama često najavljuje goste ove emisije, a ovdje je otkrila i novu ulogu.

- Za mene jedan novi izazov - prvi put našla sam se u voditeljskoj ulozi. Preda mnom je puno učenja i rada, ali veselim se svakom koraku i nadam se da ću ispuniti sva očekivanja - napisala je Ida početkom ožujka.

VEZANI ČLANCI

Uz to Hamer mnogi pamte po serijalu 'Stranac u Hrvatskoj' u kojem je razgovarala sa strancima koji su Lijepu Našu izabrali za život. 

Dodajmo i da je Ida u intervjuu koji nam je dala 2020. godine progovorila o svom partneru, a tada je rekla da joj je velika podrška.

- Dečko mi je, uz mamu i sestru, doista najveća podrška. Oni gledaju sve moje priloge i javljanja uživo, prate svaki moj korak, proživljavaju sa mnom svaki moj uspjeh, pa i neuspjeh. Hvala im na tome! - rekla je tada.

VIDEO Danijela Martinović raznježila Velu Luku uspomenom na Olivera: 'Ovu priču ne zna puno ljudi'

Ključne riječi

Komentara 3

DI
DijeKusrač
05:46 31.07.2023.

Ali stvarno nikad, nikad nisam čuo za nju. Nikad... Svašta. Ipak, naravno, sretno....

Avatar Make my day
Make my day
23:32 30.07.2023.

Dečko se zove Hyundai ?

DU
Deleted user
20:41 30.07.2023.

Napokon jedna lijepa uznemirujuća vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije