Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde

Zapjevat će pred žirijem u osmom mjesecu trudnoće i promijeniti pravila showa

Foto: RTL
1/2
26.10.2018.
u 12:37

Njezino blaženo stanje ponukat će predsjednika žirija Tončija Huljića da promijeni pravila showa

U trećoj epizodi glazbenog showa ''Zvijezde'' peteročlani žiri morat će dobro paziti kako ne bi dobio ječmenac jer će pred njih stati 28-godišnja djevojka u osmome mjesecu trudnoće!

Njezino blaženo stanje ponukat će predsjednika žirija Tončija Huljića da promijeni pravila showa, a kada na pozornicu iziđe slijepa djevojka, Tonči će svojim gestama pokazati da ima i nježnu stranu, što će rasplakati Andreu Andrassy.

Dva kuhara koja su odlučila svoje kuhače zamijeniti mikrofonom skuhat će glazbeni gulaš koji neće svima jednako sjesti, a zapjevat će i dvoje povratnika, koji su prije ''Zvijezda'' nastupili u RTL-ovim ''Zvjezdicama''.

Danas punoljetni, iznenadit će žiri kada zapjevaju poznate hitove, no hoće li to biti dovoljno da prođu dalje, ne propustite pogledati sutra od 21.10 sati na RTL-u.  

 

Komentara 1

SA
samoborka
17:03 26.10.2018.

Trudna, slijepa, s tri sise,s rogovima, s 2 i pol noge..itd..A tek jos kada u show dodje netko kao onaj lik koji slika pimpekom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije