Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LASKAVA TITULA

Zanosna Tulisa po izboru FHM-a najseksi je žena svijeta 2012.

TULISA
Pixsell
04.05.2012.
u 19:00

Bivšoj članici žirija britanskog \"X Factora\" krunu je predala glumica Rosie Huntington-Whiteley. Na drugo mjesto zasjela je Cheryl Cole, a tek na trećem našla se seksi sirena s Barbadosa Rihanna

Tri mjeseca nakon što je njezin seksi video s bivšim dečkom objavljen na internetu, 23-godišnja britanska hiphoperica Tulisa Contostavlos proglašena je najseksepilnijom ženom na svijetu prema izboru poznatog muškog časopisa FHM.

Bivšoj članici žirija britanskog \"X Factora\" krunu je predala glumica Rosie Huntington-Whiteley. Na drugo mjesto zasjela je Cheryl Cole, a tek na trećem našla se seksi sirena s Barbadosa Rihanna. Tulisa, koja je imala teško djetinjstvo i brinula se za bolesnu majku, zahvalila je na laskavom priznanju. Naravno, uvjerena da uloga u amaterskom porniću nije kumovala tituli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije