Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burleska

Zanosna Kelly na pozornicu će u sićušnom crvenom kostimiću

kelly brook  (1)
Foto: Kelly Brook/Instagram
1/3
25.10.2012.
u 14:08

Kelly Brook na društvenim mrežama pohvalila se fotkama s probe za predstavu Crazy Horse

Sva sreća da postoje  društvene mreže i zvijezde i zvjezdice koje su u njima prepoznale odličnu platformu za samopromociju. Kako bismo inače mogli vidjeti bujnu Kelly Brook u sićušnom kostimu u kojem će se popeti na pozornicu za nastup u burleski trupe Crazy Horse u Londonu gdje će tjedan dana gostovati u predstavi. 

Zanosna brineta poznata po svojim oblinama na Twitteru se pohvalila fotografijama s probe crvenog kostima. Odmah je naišla na odobravanje, a dok će rijetki sretnici dobiti priliku pogledati Kelly u kostimiću uživo, svi ostali željno iščekuju neke nove snimke. 

>>FOTO Kelly Brook šalje vrući poljubac, nemojte ga propustiti!

Ključne riječi

Komentara 1

SP
Spyhunter929
14:41 01.01.2016.

Maloumnica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije