Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi cabaret

FOTO Kelly Brook šalje vrući poljubac, nemojte ga propustiti!

kelly brook (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
1/8
16.10.2012.
u 19:49

Bujna ljepotica potpisala je suradnju sa Crazy Horse cabaretom u kojem će nastupati u studenom

Cabaret Crazy Horse slovi za jedan od najzavodljivijih  na svijetu. Ako je itko dosad sumnjao da je riječ o praznoj frazi razuvjerit će ga model Kelly Brook.
Bujna ljepotica potpisala je suradnju sa svjetski poznatom trupom i jedan će tjedan počevši s 1. studenom svoje čari staviti na raspolaganje gledateljima predstave Forever Crazy  u Londonu. 

S djevojkama iz "ludog konja" već su nastupale Carmen Electra, Pamela Anderson i druge ljepotice, a brineta je je izjavila da jedva čeka studeni kad će im se pridružiti na pozornici. 

Nakon najave spektakla Kelly nije propustila pozirati fotografima pred vrućim crvenim usnicama pa poslati još vrući poljubac. 

Hoće li izvedbe biti raspordane? Vrlo vjerojatno. 

>>Lisice izgrizle 12 pari Louboutanki plesačicama Crazy Horsea!

 

Ključne riječi

Komentara 1

MP
mile-pile
07:22 17.10.2012.

Da li više volim premiju na Lotou ili Kelly? Glupo pitanje. Volim i jedno i drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije