Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nema takvog'

Žanamari treba badić! U potragu uključila slavnu glumicu, problemi s veličinom košarica

Foto: Instagram
1/6
07.07.2019.
u 14:32

Naime, pjevačica je na Instagramu komentirala fotografije na kojima je Vergara u jednodijelnom kupaćem kostimu s leopardovim uzorkom modne kuće Dolce&Gabbana koji stoji oko 3660 kuna.

Pjevačica Žanamari Perčić u potragu za idealnim kupaćim uključila je i slavnu glumicu Sofiju Vergaru.

Naime, pjevačica je na Instagramu komentirala fotografije na kojima je Vergara u jednodijelnom kupaćem kostimu s leopardovim uzorkom modne kuće Dolce&Gabbana koji stoji oko 3660 kuna.

Foto: imdb

- Draga je li taj badić skrojen po tvojim mjerama? Tražila sam takav i apsolutno nema nijednoga s tom veličinom košarica na internetu. Usput, prekrasna si - napisala je Perčić glumici.

U kasnijem komentaru dodala je i da je to najbolji kupaći kostim ikada. Sofija joj još nije odgovorila, a uz fotku u kupaćem  je napisala: - Kada si u Italiji... nosi se Dolce i Gabbana.

Vergara je trenutno na odmoru u Italiji, gdje uživa u društvu supruga Joea Maniganella.

Komentara 10

IM
Immanuell
17:05 07.07.2019.

Ha - ha - ha!! O čemu se radi u ovom članku? Majko mila........ Ona želi reći kako za njeno vime nema broj u običnoj trgovini, pa traži pomoć slavne osobe jer u D&G stane........ I to je zaslužilo mjesto na portalu....... Svaka čast, skidam kapu...... Hoće biti i u tiskanom izdanju?

FA
fake
16:35 07.07.2019.

"Žanamari treba badić!" Vrh vrhova nadrinovinarstva.

Avatar RuAF
RuAF
15:21 07.07.2019.

Uzmi onaj koji je Đoku došao glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije