Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje odmaraju poznati Hrvati?

Žanamari pokazuje obline na Kupi, Ida spava na nenaseljenom otoku, a Srna uživa u Portugalu

Foto: Instagram, Matea Smolčić Senčar
1/8
06.06.2021.
u 09:00

Predah od posla i silnih obveza većina je potražila uz more ili u unutrašnjosti Hrvatske, a ima i onih koji odmor provode u inozemstvu.

Početak lipnja i produženi vikend mnogim su poznatim Hrvatima bili dovoljno dobar motiv da barem na kratko zaborave svakodnevicu. Predah od posla i silnih obveza većina je potražila uz more ili u unutrašnjosti Hrvatske, a ima i onih koji odmor provode u inozemstvu. 

Pjevačica Ida Prester sa suprugom Ivanom Peševskim i njihovim sinovima Riom i Rokom uputila se na svjetionik Porer koji se nalazi jugozapadno od najjužnijeg rta Istre - Kamenjak. Uoči odlaska pratiteljima na Facebooku požalila se kako njezini sinovi baš i nisu oduševljeni idejom da će dva dana provesti na otočiću. 

"Sva uzbuđena objavljujem vijest djeci:
- idemo na svjetionik! Spavat ćemo tamo, samo mi na cijelom otoku!
- a sta ima tamo?
- pa svjetionik i more!
- nema ni bazen?? 
- nema.
- mi bi radije ostali doma i igrali se u parkiću..
What??! Što se mi više trudimo, to su nezahvalniji", napisala je Ida na svom Facebooku uoči odlaska. 

Foto: Facebook/TS Auris
Srećom, odmah po dolasku uslijedio je preokret i kako Ida kaže 'ludilo od doživljaja', a pjevačica je otkrila i kako su proveli dan na svjetioniku. 

"Puštamo zmajeve, fantastično lete po toj ruži vjetrova oko kule. Skačemo po stijenama, pokušali se i okupati, ali je toliko ledeno da je čak i Roko, inače tuljan/ronioc, izjurio iz vode nakon 20 sekundi.  Mažemo se faktorom 50, drveća nema. Nadam se da će moja rozo bijela koža ovo izdržati. Popeli smo se do vrha svjetionika, totalno scary stepenice, ali Roko se oduševio velikim svjetlom - srcem svjetionika", otkrila je Prester pa zaključila kako za 'bazen više nitko ne pita'. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

U Istri odmara i glumica Ana Maras Harmander koja je sa suprugom Johnom i sinom Rubensom odsjela u poznatom rovinjskom hotelu Lone. "Aj, da napokon započne taj produženi vikend! Trebalo nam je 5 sati do Rovinja, milijun nepredviđenih stvari u skladu s retrogradnim Merkurom, ali tu smo. Koju lijepu zemlju imamo", napisala je Ana u opisu fotografije bazena na kojem uživa maleni Rubens.

Foto: Hrvatski hrvački savez

S druge strane glumica Marijana Mikulić baterije puni u Dalmaciji. Na svom je Instagramu objavila fotografiju s plaže u Makarskoj na kojoj zagrljeno pozira sa suprugom Josipom s kojim je u braku 16 godina. "Dite skiči, mater slika selfi u zalazak. Al moramo i mi digod, bar se pravit da smo još mladi i zaljubljeni. Ne damo se, još smo uvik mladi", napisala je u opisu fotografije. Inače, Marijana je nedavno progovorila i o problemima s kojima se susreće zbog 2,5-godišnjeg sina Jakova koji ne govori i ne gleda ljude u oči, a na terapiju čekaju više od godinu i pol dana. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Iz Makarske u kojoj živi sa suprugom Marijom i njihovom kćeri Gabrijelom u unutrašnjost je pobjegla pjevačica Žanamari Perčić. Žanamari uživa u netaknutoj prirodi, šum slapova i cvrkutu ptica uz rijeku Kupu. Malena obitelj odsjela je u drvenoj kući za odmor Swan River Holiday House u kojoj noćenje stoji više od 3300 kn. Kuća se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i vrta iz kojeg se pruža predivan pogled na rijeku.  Žanamari se ranije pohvalila kako se pomalo počela vraćati u normalu nakon što su se brojke zaraženih u pandemiji počele spuštati, a sada je odlučila i malo otputovati kako  bi se pripremila za sve što je isplanirala. Potvrdila je da je na odmoru objavivši video na kojem se vidi drvena kuća i puno zelenila. Do kućice je prošetala u izazovnom jednodijelnom kupaćem kostimu sa životinjskim uzorkom. Objavu je brzo lajkalo preko pet tisuća ljudi. Čini se da za odmor nije odabrala plažu ili neko napućenije mjesto, jer kako je ranije rekla, još uvijek ju uhvati blaga panika kada izađe među ljude.

''Još uvijek svaki put kad izađem među ljude imam stanje blage panike. Treba vremena i svakim korakom se moram uvjeravati da će biti sve ok, da smo 'over this', da cjepivo radi svoje i da smo spremni staviti 'Stop' na ovo čudno poglavlje, a 'Start' na novo, bolje, pametnije, u kojem ćemo svaki lijep trenutak i svaki susret s dragim ljudima cijeniti mnogo više nego prije'', otkrila je.

Foto: Hrvatski hrvački savez
Ugodno s korisnim prošli je tjedan spojila i Lejla Filipović koja je u Petrčanima snimila kampanju za domaći brend DeLight, a u pauzama od snimanja uživala je sa svojim dečkima, suprugom Tarikom Filipoviće, te sinovima Dinom i Armanom. 

– Imala sam vremena za odmor i uživanje s obitelji. Sve se nekako lijepo posložilo. Malo kupanja, sunčanja, šetnji uz more s našom pomerankom Doll – rekla nam je Lejla. 

Foto: Matea Smolčić Senčar

I dok je većina odlučila odmor provesti u Hrvatskoj supruga nogometaša Darija Srne, Mirela Forić Srna, na društvenim se mrežama pohvalila kako s obitelji trenutno boravi u Lisabonu, glavnom gradu Portugala. "Izlet u toku", napisala je Mirela uz fotografiju na kojoj ona i Darijo poziraju s kćeri Kasijom te sinom Karlom. Istu fotografiju na svom je profilu podijelio i Srna. "Punjenje baterija prije nove sezone s mojom dragom obitelji", poručio je bivši nogometaš uz fotografiju ispod koje su se zaredali komplimenti na račun sretne obitelji. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije