Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda onlyfansa izbrisala video

Nakon incidenta, tenisač Tomić javno traži ispriku: 'Molim te, pomirimo se. Oprosti mi, moj ego je prevelik'

Foto: Instagram
1/11
04.06.2021.
u 14:32

Njegovu molbu Vanessa još nije komentirala, a u međuvremenu uklonila je video Tomićevog uništavanja.

Influencerica Vanessa Sierra Joli (27) objavila je na svom Instagramu snimku u kojoj joj dečko i tenisač Bernard Tomić (29) uništava laptop i dva mobitela zbog čega joj je nanesena štete od 98.000 kuna te još oko pola milijuna dolara koji joj leže zaključani na tom laptopu. Zbog svega ga je i prijavila policiji, nakon čega joj je on preko Instagrama poručio: – Misli da će mi naštetiti objavom našeg videouratka na svom OnlyFans profilu. Pričekajte da ponovo prebrojim svoje milijune. 

No, čini se kako je shvatio što je učinio jer je nakon samo nekoliko sati javno zatražio ispriku. 

- Nisam trebao uništiti njezine stvari, ne znam što mi je došlo. Moj ego je prevelik, ali smanjit ću ga zbog tebe, oprosti mi ženo. Molim te, pomirimo se. Volim te Vanessa - napisao je Tomić na Instagram Storyju, koju je ubrzo nakon toga i izbrisao.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Njegovu molbu Vanessa još nije komentirala, a u međuvremenu uklonila je video Tomićevog uništavanja. 

Podsjetimo, par boravi već neko vrijeme u Splitu jer Tomić ondje trenira. Naime, Tomić je hrvatskih korijena, rođen u Njemačkoj, no inače živi u Australiji. Vanessa je odrasla u otočnoj državi Vanuatu, a ima prvostupničku diplomu iz financija i ekonomije, no upisala je i magisterijski studij računalnih znanosti. Prije nego što se posvetila karijeri na OnlyFansu, radila je kao službenica u banci. 

VIDEO>> Zdenka Kovačiček otkrila je na što je najponosnija, te čime bi se bavila da nije glazbenica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije