Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Žanamari podijelila fotografije nastale uz pomoć umjetne inteligencije: 'Proklete bile AI aplikacije!'

Foto: Instagram
1/40
10.10.2023.
u 22:00

Žanamari je svoje pratitelje na društvenim mrežama počastila svojim fotografijama u stilu 90-ih pa u opisu otkrila koje fotografije je u potpunosti opisuju kada je bila srednjoškolka.

Pjevačica Žanamari Perčić (42) svoje pratitelje na društvenim mrežama često počasti svojim fotografijama,a sada je pozirala u stilu 90-ih pa u opisu otkrila koje fotografije je u potpunosti opisuju kada je bila srednjoškolka.

- Cijeli Instagram otišao u srednju školu 90-ih? Izgleda. Voljela bih da su barem moje obrve izgledale ovako u 90-ima! Moji favoriti i oni koji se najviše mogu povezati ovdje su 3, 5, 7 i 8. Bila sam sve to, rock djevojka, štreberica, bavila sam se tajlandskim boksom i išla u teretanu ... A drugo - moram pronaći koju odjeću nositi u sadašnjosti! Tu je divan vrući uredski look koji nikad ne nosim - budući da ne radim u uredu - započela je pa dodala:

- Sada moram ponovno razmisliti o svojim životnim izborima. Proklete bile AI aplikacije! U sljedećem AI (umjetna inteligencija) izazovu bolje bi bilo da imate sve poveznice na odjeću koju kreirate za nas, ili…

U komentarima je Žanamari dobila brojne komplimente, a javila joj se i kolegica Pamela Ramljak.  "Predobro, ne znam koja mi je bolja fotka", napisala je, a nadovezala se i Neda Parmać. "Preslatka si", poručila joj je. "Prekrasna", nadovezali su se drugi pratitelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Podsjetimo, Žanamari je nedavno novom fotografijom u kupaćem kostimu raspametila svoje pratitelje na Instagramu.  Pozirala je u plavom badiću u kojem je opet istaknula svoju fit liniju, a u komentarima su joj se ispod ove objave javile i brojne kolegice s glazbene scene, a među njima i pjevačica Nika Antolos koja je Žanamari napisala: Hoću tebe za trenericu!

VEZANI ČLANCI

Ostali pratitelji, kojih na ovoj društvenoj mreži ima 203 tisuće, komentirali su kako joj odlično stoji ovaj tip bikinija, a pogotovo kako joj pristaje plave boja te su udijelili brojne komplimente za njezinu figuru koja je rezultat svakodnevnog vježbanja. 

- Zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa - rekla je pjevačica u jednoj televizijskoj emisiji zašto joj je trening važan. 

VIDEO Otkazan koncert popularnog srpskog pjevača u Bibinjama, organizator: 'Mještani su bili protiv'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:57 10.10.2023.

Ne znam kuda vodi ovo. Ne razumijem zašto uopće netko plaća tim ženama za fotografije. Također ne razumijem zašto portali promoviraju takav sadržaj. Koja je svrha Instagrama uopće? Misle li te žene da je njihova vrijednost u broju "lajkova" ?

PO
Posel
22:53 10.10.2023.

Milo, daj se okani tih slika i postani gospođa, nemreš se mjeriti s curicama od 25

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije