Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu oduševljeni

Žanamari objavila fotku u badiću, pratitelji tvrde da se udebljala!

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
14.12.2018.
u 09:30

Jedan pratitelj zaključio je da se pjevačica malo udebljala i napisao: ''Gospođo, mislim da previše volite papati pohano meseko'' Žanamari mu je na to odgovorila da jede i čvarke.

Pjevačica Žanamari Perčić ove hladne dane provodi uživajući u bazenima, saunama i masažama.

Na Instagramu je objavila fotku u badiću kako bi obožavateljima dočarala atmosferu s odmora. No, nisu svi pratitelji bili oduševljeni ovom objavom.

 

Jedan pratitelj zaključio je da se pjevačica malo udebljala i napisao: ''Gospođo, mislim da previše volite papati pohano meseko.'' Žanamari mu je na to odgovorila da jede i čvarke.

Zanimljivo je da je objavila ovu fotku nakon što je izjavila da mora ''rezati stopala'' sa svake fotografije, jer zbog njih dobiva mnogo upita, te su joj i na ovoj fotografiji neki obožavatelji odlučili komentirati stopala.

"Ljubitelji stopala došli su na svoje", "Ipak si im dala stopala", "Bosih nogu na ladni beton", samo su neki od komentara pratitelja.

 

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:

Komentara 2

DU
Deleted user
11:09 14.12.2018.

u bica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije