Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stvarno vruće

Žanamari novim videom žestoko podiže puls, komentari se ne prestaju nizati: 'Jako seksi'

Foto: Instagram screenshot
1/12
24.02.2021.
u 18:51

Žanamari je isti video objavila na Instagramu i TikToku kako bi promovirala novu pjesmu koja izlazi u ožujku. Nije poznato je li ovo odjeća koju će nositi u spotu, jer voli iznenaditi obožavatelje.

Pjevačica Žanamari Perčić odlučila je mnogima ubrzati puls novim video koji je objavila. U veidu ova 38-godišnja glazbenica se zavodljivo izvija u crvenoj haljini dok preko nje ima crno kožnato remenje koje od vrata ide do ispod grudi.

Žanamari je isti video objavila na Instagramu i TikToku kako bi promovirala novu pjesmu koja izlazi u ožujku. Nije poznato je li ovo odjeća koju će nositi u spotu, jer voli iznenaditi obožavatelje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

 

Za video je dobila gomilu lajkova i komentara, a mnogi se slažu da je ovo njezino najseksi izdanje do sada
Perčić je za Valentinovo objavila fotografiju na kojoj je u istom izdanju, no iza leđa su joj se vidjela krila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

 

Pjevačica inače na društvenim mrežama često dijeli i situacije iz privatnog života. Ovaj put je odlučila otkriti o čemu je razgovarala s majkom, a sve se vrtilo oko njezinih grudi.   "Danas me vlastita majka priupitala zabrinuto što mi se događa s grudima?!? Zašto su tolike! Vjerojatno se brine da joj ne priuštim još koju hiperaktivnu unuku. Zbunjena pitanjem odlučila sam obući stari grudnjak iz doba dojenja i široku majicu dok se situacija ne slegne" napisala je Žanamari uz objavu.

Podsjetimo, Žanamari je obožavateljima pokazala u kakvom seksi izdanju planira otići na kavu kada Stožer popusti mjere i dopusti kafićima da otvore svoje vrata.

- Kad izađem na iduću kavu u životu (čitaj: nakon lockdowna) bit ću tako overdressed da će mi konobar zabunom umjesto kave dopeljati Dom Pérignon Rose 1959! Koji su vaši planovi za kraj lockdowna - napisala je pjevačica uz fotografiju izazovnog stylinga koji u prvi plan stavlja njezine vitke noge i dekolte.  Pohvale za ovakav modni odabir brzo su joj počele pristizati, a javile su joj se i Ecija Ivušić i Pamela Ramljak koje su napisale:  Predobar komplet. Odlično mi je odijelo. Od kud je? Žanamari nedavno je rekla kako je i smršavila tijekom lockdowna, a i stres nakon potresa je utjecao na nju i napisala je kako manje spava otkako jeb zatresao Petrinju i Sisak i jako su je pogodili prizori tih potresom razrušenih dijelova Hrvatske. 

- Već 2 tjedna ne spavam, hiperventiliram i srce mi radi 100bpm! Al’ drago mi je da se ne vidi! Kida kad ljudi pate i koje znam i koje ne znam... pa ona tragedija strašno... Zakopala sam se što u gluposti (TikTok) što u posao (snimanje pjesama) samo da okupiram mozak i probam ga usmjeriti da brije da će bit sve super. Donacije sam poslala, sad je najbolje što mogu napraviti je izdrilati mozak da chanta i priziva bolje dane! Čitala sam savjete jednog psihijatra da se ovo jedino može mentalno prebroditi ako maksimalno zaposlimo mozak - napisala je tada. 

 

Komentara 2

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
19:09 24.02.2021.

Ono kad te po pjesmama znaju ahahahahahaaha

ZA
zagi101
19:31 24.02.2021.

nije čudo kaj je novković zbog nje popio viagru i pandrknuo jer se precijenio i tata bi sine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije