Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav

Žanamari Lalić nije odoljela šarmu glumca Ivana Hercega?

Žanamari Lalić
Livio Andrijić/Pixsell
01.06.2010.
u 09:02

Pjevačica i glumac iz "Doline sunca" viđeni su u klubu Gallery gdje su se, kako prenosi Extra, ljubili i držali za ruke. Oboje demantiraju tu priču tvrdeći kako su samo prijatelji.

Glumac Ivan Herceg, šarmer iz "Doline sunca", u vezi je sa zgodnom pjevačicom Žanamari Lalić. Kako prenosi tjednik Extra, njih dvoje su se nedavno u klubu Gallery ljubili i držali za ruku.

Oboje su potvrdili kako su se tu večer susreli u klubu Gallery, ali su demanirali poljupce i zagrljaje.

- Poznajemo se i prijatelji smo. Nismo se ljubili, nego mi je možda nešto govorio na uho, a primio me za ruku da bi mi pomogao proći kroz gužvu - objašnjenje je koje je za Extru dala Žanamari.

Po običaju, 29-godišnji glumac nije bio rječit u odgovaranju na pitanja o njegovu ljubavnom životu i samo je izjavio kako se poznaju, ali da nisu u vezi. Donedavno se Hercega spajalo s kolegicom iz "Doline sunca" Nives Čanović. Jedina Ivanova veza koja je poznata javnosti je ona s glumicom Petrom Dugandžić, dok je seksepilna pjevačica početkom godine prekinula vezu s Petrom Vidakovićem, koji je svirao gitaru na njenim koncertima.

Komentara 1

UD
Utjerivać dobroga
06:29 04.06.2010.

ovaj ima 29 godina i ne treba viagru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije