Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko želi biti milijunaš

Zamalo je osvojio 250.000 kuna, no na ovom pitanju mu nije pomogao ni džoker. Biste li znali odgovor?

Foto: HRT screenshot
1/7
19.11.2020.
u 21:09

Borko je inače čest gost kvizova, a to je primijetio i Tarik. Barić se odlično držao, došavši do  13. pitanja. Nažalost tada je stvarno zapeo, a ostao mu je samo džoker pola pola.

Još jedna uzbudljiva emisija HRT-ova showa 'Tko želi biti milijunaš' je iza nas, a prvi natjecatelj zamalo je kući odnio 250 tisuća kuna. Prvi natjecatelj koji je sjeo nasuprot voditelja Tarika bio je Borko Barić. Borko je inače čest gost kvizova, a to je primijetio i Tarik.
Barić se odlično držao, došavši do  13. pitanja.

Nažalost tada je stvarno zapeo, a ostao mu je samo džoker pola pola. Pitanje koje ga je ponajviše zbunilo bilo je pitanje iz književnosti. Točnije, pitanje je glasilo 'koji naslov potpisuje Agatha Christie?

Ponuđeni odgovori bili su A: F ili E, B: N ili M, C: R ili P i D: V ili U. Točan odgovor glasio je 'N ili M', a riječ je o romanu koji je Christie napisala 1941. godine.

Džoker mu nije odviše pomogao jer se nije htio kockati ni pogađati, pa je odustao, te je kući otišao bogatiji za 125 tisuća kuna.

 

Komentara 2

JU
jutarnji
22:31 19.11.2020.

N ili M je odgovor. A šta mi znači da to znam, kad bih vjerojatno pao na pitanju za 2.000 kuna. :)

MO
montello
22:53 19.11.2020.

teška pitanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije