Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena i Stjepan

Zaljubljeni par daleko od očiju svih uplovio u brak

jelena jovanova
Foto: RTL
1/6
12.11.2015.
u 07:19

Jelena i Stjepan upoznali su se prije dvije godine snimajući zajedno sapunicu "Tajne", koju smo gledali na RTL Televiziji.

Tajna su vjenčanja, čini se, pravi hit među poznatim i slavnim osobama. Podužoj listi koju predvodi Sevka pridružili su se i Jelena Jovanova i Stjepan Perić koji su tek ovih dana otkrili da su prije nekoliko mjeseci uplovili u bračnu luku.

Vijest je par potvrdio Storyju. Jelena i Stjepan upoznali su se prije dvije godine snimajući zajedno sapunicu "Tajne", koju smo gledali na RTL Televiziji.

Jelena je zbog ljubavi napustila rodnu Makedoniju, a nedavno je otkrila i da želi dijete. 

>>Jelena Jovanova mogla bi glumiti u novom filmu o Jamesu Bondu?

>>Zaljubili se na snimanju RTL-ovih 'Tajni': Istina je, zajedno smo i sretni smo

Komentara 3

KR
kruti
22:22 19.11.2015.

ova meni potpuno nepoznata ženska djeluje kao pinklec na rame put pod noge. .

MO
mojeimejetajna
14:49 12.11.2015.

WTF ? Tko su to dvoje 'slavnih' ? Krucijalna informacija ! S obzirom na današnje mogućnosti trebali bi sva slova u takvim vijestima 'ofarbati' u žuto. Problem je što bi sve više Večernjakovih stranica bilo žuto.

OP
openheimer2
20:15 12.11.2015.

do čega im je bože mili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije