Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO NA HTV-U

Zagrepčanka Ana-Klaudija nova je loto djevojka: 'Još uvijek ne mogu vjerovati'

Ana-Klaudiaj Štilinović
Foto: Vedran Peteh
1/10
23.01.2023.
u 13:40

Iskustvo u vođenju na televiziji i posebnih programa "uživo" Ana-Klaudija je "pekla" u emisijama "Ludi Guinnessovi rekordi" na RTL Televiziji, potom u emisiji Privredni televizor – Privrednog vjesnika, te na Video podcastu gdje je moderirala konferencije, evente i sl. Uza sve to, nisu je "zaobišle" ni brojne modne i reklamne kampanje i snimanja za glazbene spotove

Hrvatska radiotelevizija i Hrvatska Lutrija ekskluzivno najavljuju i predstavljaju vam novo "zaštitno lice" Loto emisija, koje ćete od srijede 1. veljače 2023. u emisiji "Loto 7" gledati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV-1): novu "Loto djevojku"Anu-Klaudiju Štilinović.

Naime, od 1. veljače 2023. na naše male ekrane premijerno stiže novo "zaštitno lice" Loto emisija, a gledatelji HTV-a i igrači popularnih igara Loto 7 i Loto 6 svoje će sretne bojeve očekivati upravo uz Anu-Klaudiju Štilinović.

Posrijedi je mlada Zagrepčanka s iskustvom voditeljice, animatorice i modela, a koja je - osim rada vezanog uz kamere i fotografske aparate, zaposlena i na mjestu "Voditeljice tima za pravne tehnologije i edukacije" u jednom poznatom zagrebačkom odvjetničkom društvu.

Prekrasna Ana-Klaudija, ta vrlo ambiciozna, uporna i iznimno motivirana te obrazovana, radišna i atraktivna tamnokosa 29-godišnja Zagrepčanka, rođena je 29. travnja 1994. Odrasla je i živi u Zagrebu. Završila je jezičnu gimnaziju u Zagrebu, a tijekom srednje škole provela je i godinu na studentskoj razmjeni u SAD-u. Nakon završene srednje škole, završila je Agronomski fakultet u Zagrebu, a jedan je semestar provela i u Grčkoj.

No karijera ju je odvela u posve drugom smjeru, te danas radi kao Team Leader Legal Tech & Larning (u istom odvjetičkom društvu).

Iskustvo u vođenju na televiziji i posebnih programa "uživo" Ana-Klaudija je "pekla" u emisijama "Ludi Guinnessovi rekordi" na RTL Televiziji, potom u emisiji Privredni televizor – Privrednog vjesnika, te na Video podcastu gdje je moderirala konferencije, evente i sl. Uza sve to, nisu je "zaobišle" ni brojne modne i reklamne kampanje i snimanja za glazbene spotove.

  - Jako me veseli što će strastveni igrači Lota i njihovi dobitnici čuti lijepe vijesti i od mene, tj. da imam tu predivnu priliku nekome uljepšati dan.Nisam nikada mislila da ću dobiti priliku biti "Loto djevojka". Zapravo, nisam ni znala da Hrvatska Lutrija traži novo lice – sestra mi je proslijedila oglas i rekla da se moram prijaviti. Prepoznala me u toj ulozi - pa mogu reći da je ona "glavni krivac". Oduvijek smatram da su "Loto djevojke" elegantne i karizmatične te da emisija bez njih ne bi bila ista. Još uvijek ne mogu vjerovati da ću imati čast raditi s prekrasnim i dragim kolegicama, već kazmatičnim "Loto djevojkama" Jelenom Glišić i Monicom Jakšić.

 - Iako osobno ne igram igre na sreću, vrlo često moji članovi obitelji su jako vjerni igrači. Ne bi me čudilo da neki od njih u svojim kalendarima imaju podsjetnike za uplate listića", kroz smijeh nam je otkrila Ana-Klaudija.

- Naime, za mene je sreća zdravlje mojih bližnjih, njihovo veselje i vrijeme koje provodimo zajedno. Vesele me i ispunjuju svakodnevne male stvari – od najdraže pjesme na radiju, preko fine hrane koju mi mama donira (da taj dan ne moram kuhati!), pa sve do provođenja dana u trenirci, uživanja u lijepom vremenu i putovanjima te čitanju neke dobre knjige ili gledanju filma - dodaje Ana-Klaudija.

Iako je društveni tip osobe, koju uz veliku radnišnost i upornost horoskopskog Bika, rese i iznimne komunikacijske vještine (na nekoliko stranih jezika) Ana-Klaudija slobodnog vremena ima jako malo, a uglavnom ga provodi sa svojom obitelji i prijateljima. Tu se često nađu hrana, glazba, nešto treninga, kao i učenje stranog jezika. Uz to, svakako voli ostaviti i nešto slobodnog vremena za sebe – najčešće popodnevno spavanje ili - opuštajuća joj - masaža.

 - Još uvijek ne mogu vjerovati da sam dobila ovu prekrasnu priliku. Hrvatska radiotelevizija je za mene oduvijek bila pojam kvalitete i visokog standarda – iznimna mi je čast što ću biti dio ove priče. Jako sam zahvalna HRT-u i Hrvatskoj Lutriji na ukazanom povjerenju. Nadam se da ću gledateljima uljepšati dan vedrim duhom i vrijedim dobicima" - izjavila je tom prigodom za HRT Komunikacije  nova "Loto djevojka" Ana-Klaudija Štilinović.

VIDEO Jeremy Renner otpušten iz bolnice nakon teške nesreće koju je doživio: 'S obitelji kod kuće'

Komentara 4

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
13:50 23.01.2023.

Moramo malo ispuniti kvotu obojanih, naputak iz Brusselsa.

ED
edvardl
14:13 23.01.2023.

Mala je zgodna, ali kaj nemamo isto takvih zgodnih hrvatica? Počelo je forsiranje, prvo u medijima, bijelih, crnih, hetero, homo, sve po ključu, 1/1, makar je u našoj stvarnosti, 1/100. Sve te nenormalnosti, pokušavaju se prikazati normalnim???

Avatar JustForYou
JustForYou
14:19 23.01.2023.

Ahahaaa i vama su problem Srbi i ne zaboravite da je sa prvim crncem pocelo i u Belgiji, Francuskoj, Nizozemskoj, Svedskoj.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije