Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dojmovi uoči prvog zagrebačkog koncerta

Zagreb s nestrpljenjem očekuje Aleksandru Prijović: 'Nisam fan, očekujem spektakl'

Beograd: Treći koncert Aleksandre Prijović kojim je opet napunila Štark Arenu
Foto: Antonio Ahel
1/24
01.12.2023.
u 20:09

U nastavku vam donosimo izjave obožavatelja Aleksandre Prijović uoči prvog koncerta u zagrebačkoj Areni.

- Nisam obožavateljica Aleksandre Prijović, ali sam čula za nju. Večeras očekujem spektakl, i da, naučila sam njezine pjesme – rekla nam je gospođa koju smo uhvatili ususret prvog koncerta u zagrebačkoj Areni pjevačice Aleksandre Prijović. - Očekujemo dobru atmosferu i da ćemo se dobro zabaviti. Ići ćemo prijateljice i ja samo na ovaj prvi koncert. Odmah prvi dan kada su puštene karte u prodaju smo ih i kupile – rekla je jedna djevojka koja je bila u društvu svojih prijateljica, a njezine prijateljice su dodale kako se i one jako vesele koncertu u zagrebačkoj Areni. Atmosfera za koncert srpske pjevačice Aleksandre Prijović se zagrijava, a svi s nestrpljenjem očekuju kada će se popeti na binu i otpjevati svoje hitove.          

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović u petak, večeras, će održati prvi od svojih pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Srpska pjevačica nalazi se na turneji imena 'Od istoka do zapada' tijekom koje će imati pet nastupa u Zagrebu. Datumi njezinih nastupa su nastupa 1.,2.,3.,4. i 6. prosinca, a karte za ove događaje već su rasprodane.

 

 

Aleksandra je turneju započela 28. rujna i potom 30. rujna u beogradskoj Štark Areni, potom je pjevala 28., 29. i 30. listopada u sarajevskoj Zetri, a onda ovaj mjesec i 10., 11. i 12. studenog u Nišu, u Studentskom Centru Čair. Nadolazeći koncerti su joj još i u Areni Zagreb, a onda je 22. i 23. prosinca u Tuzli u Dvorani Mejdan.

VEZANI ČLANCI:

Beograd: Treći koncert Aleksandre Prijović kojim je opet napunila Štark Arenu
1/29

Komentara 12

Avatar Zavratnica
Zavratnica
20:36 01.12.2023.

Aleksandra Prijović u Areni je samo odraz stanja duha hrvatskog naroda. Sramota!

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
20:25 01.12.2023.

Svinjska kuga, Hripavac i Cajka... Glavne vijesti.

DU
Deleted user
20:42 01.12.2023.

Ovoliko članaka nije bilo ni kad je Neil Armstrong sletio na Mjesec niti kad je Wehrmacht ušao u Poljsku i Pariz niti kad je stuklo Kennedyija niti kad su avionima prolazili kroz zgrade, hoće li ova proglasiti SAO Arenu kad je ovakav izravan prijenos?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije