Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Victoria komentirala dogovor s Antom: 'Klara ne može biti gubitnica, to nju boli'

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/11
01.12.2023.
u 19:50

Otkrila je da je imala dobar odnos s Klarom na imanju i da joj je priznala da nije sigurna želi li poštovati dogovor s Antom do kraja ili ne

Show "Ljubav je na selu" gotovo je pri kraju, a farmeri su odabrali svoje odabranice te su s njima krenuli na romantična putovanja. Farmer Ante odabrao je Klaru s kojom je na kraju sve ostavio na prijateljstvu. Na svom romantičnom putovanju njih dvoje vodili su napetu raspravu nakon što je on odlučio da budu samo prijatelji. "Imali smo dogovor da idemo do kraja", priznao je farmer.  

"Ante mi je lagao jer nije ništa iskreno obećavao. On sve okreće na svoju stranu da bolji ispadne. Meni je to slab karakter", ispričala je Klara, na što je Ante rekao kako je sve pošteno rekao Klari. 

VEZANI ČLANCI

"On je Victoriji na prvom susretu rekao: 'Dođi sa mnom u ćošak'", otkrila je Klara, a te tvrdnje sada je i sama Victoria komentirala za RTL

"Ne sjećam se iskreno. Ako je, vjerojatno mi je nešto htio reći. Cijelo vrijeme je bio svjestan njezinog pravog lica", rekla je za Victoria o situaciji s ćoškom. 

Rekla je da je znala da će to ostati samo na prijateljstvu. "Nadala se da će biti nešto više jer su u njoj proradile emocije. Ona je više htjela pozornost, biti odabrana. Ne može biti gubitnica, to nju boli", ispričala je Victoria. 

Otkrila je da je imala dobar odnos s Klarom na imanju i da joj je priznala da nije sigurna želi li poštovati dogovor s Antom do kraja ili ne.

Ljubav je na selu
1/18

"U jednom trenutku smo se Milena i ja našle u Klarinoj sobi. Nije bila svjesna što joj je činiti. Hoće li nastaviti s Antom do kraja ili neće? Pitala se hoće li se osramotiti, htjela je odustati ako joj to ništa ne donosi", ispričala je. 

"Ante je kasnije postao svjestan njezinog lica. Mi smo namjerno rekle Klari da ide do kraja s Antom i znale smo da će on kraju pravedno odlučiti i ostati samo prijatelj s njom", dodala je. Istaknula je da se na kraju pokazalo da su istina njezine riječi da imaju dogovor. 

VIDEO Preminuo Shane MacGowan, frontmen legendarnih The Pogues

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije