Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Za točno tjedan dana Deep Purple uživo!

Deep Purple
Foto: Promo
1/3
PR
Autor
PR članak
09.05.2017.
u 09:00

Najnovije glazbeno pojačanje ljubiteljima žestoke glazbe ne treba previše predstavljati. Legendarni Andy LaRocque jedan je od najcjenjenijih gitarista današnjice.

Povodom objave novog studijskog albuma «Infinite», jedna od najvećih rock-grupa u povijesti, Deep Purple, održat će svoj oproštajni koncert u zagrebačkoj Areni 16.05.

Iznenađenja glede specijalnih gostiju na koncertu Deep Purple u zagrebačkoj Areni ne prestaju.
Već je objavljeno kako će predgrupe biti divlji Monster Truck i legendarne Divlje Jagode uz Tonya Martina, bivšeg pjevača grupe Black Sabbath. Najnovije glazbeno pojačanje ljubiteljima žestoke glazbe ne treba previše predstavljati. Legendarni Andy LaRocque jedan je od najcjenjenijih gitarista današnjice, a svojim je neoklasičnim stilom stekao zavidnu reputaciju. Andy je dugogodišnji gitarist legendarne grupe King Diamond, te čuveni producent, koji je radio miks i master novog albuma osnivača Divljih Jagoda Zeleta Lipovače.

U svojoj plodonosnoj karijeri u kojoj su Deep Purple nebrojeno puta zavladali top ljestvicama albumi su se prodavali u milijunskim nakladama. Novi materijali pokazuju kako u dečkima još uvijek gori kreativna rock'n'roll vatra ali su se ovom turnejom ipak odlučili oprostiti od milijunske publike. Čak i nakon svih ovih desetljeća glazbe Deep Purple još uvijek uzbuđuju svoju publiku velikom strašću kojom rade.

Stoga nabavite svoju ulaznicu, ne propustite praznik rock'n'rolla i pozdravite velikane na njihovoj oproštajnoj turneji!

Foto: Promo

Želite prijaviti greške?