Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sreća nakon razvoda

Za ljubav nikad nije kasno! Pogledajte fotografije s vjenčanja Hegedušića (85) i 35 godina mlađe Ljerke

Foto: Branko Kukurin
1/6
18.01.2020.
u 11:44

Skromno vjenčanje održalo se u Selcima, gdje oboje žive. Ljerki je kuma bila prijateljica Svjetlana Hittner, a Hegedušiću starija kći, glumica Hana Hegedušić.

Poznati šansonijer, skladatelj te glazbeni producent Hrvoje Hegedušić (85) nakon šest godina veze proteklog vikenda oženio se 35 godina mlađom profesoricom glazbene teorije Ljerkom Šemeš.

Skromno vjenčanje održalo se u Selcima, gdje oboje žive. Ljerki je kuma bila prijateljica Svjetlana Hittner, a Hegedušiću starija kći, glumica Hana Hegedušić, koja je na vjenčanje stigla u društvu kćeri Petre i sina Juriša koji je istog dana proslavio 15. rođendan.

Foto: Branko Kukurin

Inače, Hegedušić je Hanu dobio u dugogodišnjem braku sa Ksenijom Erker od koje se razveo 2013. godine nakon četiri desetljeća zajedničkog života i to navodno upravo zbog romanse s Ljerkom. – Kada sam se zaljubila sa 17 godina, mislila sam da je to za cijeli život. Sad znam da je život putovanje i ja sam imala čovjeka s kojim sam putovala 40 godina. Sada su tračnice otišle svaka na svoju stranu, ali putovanje nije prestalo ni za njega ni za mene – izjavila je Ksenija za Story nedugo nakon što se doznalo za razvod.

Ksenija je tada izjavila i da su u posljednjih deset godina braka bolje funkcionirali kao baka i djed nego kao bračni par. Hegedušiću je ovo treći brak. Prije onog s pjevačicom Ksenijom Erker bio je u braku sa spisateljicom i pjesnikinjom Majom Perfiljevom. Sada je sreću pronašao u Ljerkinu zagrljaju, a upoznao ju je dok je još bila gimnazijalka.

Foto: Branko Kukurin

Ona je, naime, kći jednog njegovog kolege s radija, a upoznali su se još 1984. godine kada je ona na radio stigla na praksu. Povezala ih je, između ostalog, i ljubav prema glazbi.

Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 16

AG
Agneta
13:05 18.01.2020.

To zaista necu nikad razumjet da neko treba ’tatu’ za bracnog partnera.

Avatar marela
marela
12:23 18.01.2020.

Gospodin Hegedušić je imao petlju slijediti svoje srce, za razliku od mnogih muškaraca koji sjede na dvije stolice i nemaju hrabrosti napraviti rez u svome životu....

Avatar lasta mala
lasta mala
18:05 19.01.2020.

Licemjerno je pljuvati po nečijoj ljubavi .Gdje piše dobna granica za ljubav?Osim u glavama pojedinaca koji si uzimaju za pravo bulazniti o tuđem pravu na izbo. Jadno da jadnije ne ide!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije