Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći brak

7 godina nakon razvoda! Hrvoje Hegedušić (85) oženio 35 godina mlađu partnericu

Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
1/3
16.01.2020.
u 12:15

Skromno vjenčanje održalo se u Selcima, a Hegedušiću je kuma bila kći, glumica Hana Hegedušić.

Da za ljubav nikad nije kasno, pokazuje i primjer Hrvoja Hegedušića. Poznati šansonijer, skladatelj te glazbeni producent nakon šest godina veze oženio se 35 godina mlađom profesoricom glazbene teorije Ljerkom Šemeš.

Skromno vjenčanje održalo se u Selcima, gdje oboje žive. Ljerki je kuma bila prijateljica Svjetlana, a Hegedušiću starija kći, glumica Hana Hegedušić,  koja je na vjenčanje stigla u društvu kćeri Petre i sina Juriša koji je istog dana proslavio 15. rođendan, piše Gloria.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Inače, Hegedušić je Hanu dobio u dugogodišnjem braku sa Ksenijom Erker od koje se razveo 2013. godine nakon četiri desetljeća zajedničkog života i to navodno upravo zbog romanse s Ljerkom. – Kada sam se zaljubila sa 17 godina, mislila sam da je to za cijeli život. Sad znam da je život putovanje i ja sam imala čovjeka s kojim sam putovala 40 godina. Sada su tračnice otišle svaka na svoju stranu, ali putovanje nije prestalo ni za njega ni za mene – izjavila je Ksenija za Story nedugo nakon što se doznalo za razvod. Ksenija je tada izjavila i da su u posljednjih deset godina braka bolje funkcionirali kao baka i djed nego kao bračni par.

Hegedušiću je ovo treći brak. Prije onog s pjevačicom Ksenijom Erker bio je u braku sa spisateljicom i pjesnikinjom Majom Perfiljevom. Sada je sreću pronašao u Ljerkinu zagrljaju, a upoznao ju je dok je još bila gimnazijalka. Ona je, naime, kći jednog njegovog kolege s radija, a upoznali su se još 1984. godine kada je ona na radio stigla na praksu. Povezala ih je, između ostalog, i ljubav prema glazbi.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Ključne riječi

Komentara 38

DU
Deleted user
12:47 16.01.2020.

ova je došla po penziju.

Avatar majkuvam
majkuvam
13:28 16.01.2020.

Sigurno su i njeni roditelji presretni.

KB
kbr
12:28 16.01.2020.

razveo se sa 78 godina? ja to ne razmem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije