Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djelo Vis Niprija

YouTube zbog govora mržnje uklonio urnebesnu obradu 'Čavoglava'

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
26.11.2019.
u 19:05

- S dubokim žaljenjem javljamo da je YouTube uklonio Shallow Čavoglave. Prema njihovim riječima, prekršili smo standarde YouTube zajednice.- kažu nam VIS Niprije.

VIS Niprije, koji su se nazvali po pošalici o "misterioznim bićima koji jedini mogu u Čavoglave" ("Nećete u Čavoglave, niste Niprije") 
objavili su na YouTubeu pjesmu "Shallow Čikola" u kojoj su na aranžman pjesme "Shallow" Lady Gage i Bradleya Coopera obradili Thompsonovu pjesmu "Bojna Čavoglave".

Pjesma je nakon jednog dana uklonjena s YouTubea, što su nam mailom potvrdili i članovi VIS Niprija.

- S dubokim žaljenjem javljamo da je YouTube uklonio Shallow Čavoglave. Prema njihovim riječima, prekršili smo standarde YouTube zajednice. Poslali smo žalbu, ali nažalost, ne očekujemo mnogo. Vjerujemo da ista sudbina čeka i ostale pjesme na našem kanalu.- kažu nam VIS Niprije.  U objašnjenju zašto je video uklonjen s ove platforme piše:

- Naš tim je pregledao vaš sadržaj i nažalost, mislimo da krši naša pravila o govoru mržnje. Znamo da ovo može biti razočaravajuće za vas, ali važno nam je da YouTube bude sigurno mjesto za sve. Ako postavljeni sadržaj krši naša pravila, uklanjamo ga. Ako mislite da smo pogriješili, možete uložiti žalbu pa ćemo ponovno pogledati.

 

 

VIS Niprije proteklih dana pustili su nekoliko urnebesnih obrada Thompsonove pjesme "Bojna Čavoglave", pa su ovu pjesmu pjevali tako na aranžman Beatlesa, Bena E. Kinga, Abbe te je zadnja obrada bila "Shallow Čikola".

 

Ključne riječi

Komentara 23

AN
Androniko
19:15 26.11.2019.

Jasno je kome smeta Bojna Čavoglave u bilo kakvoj verziji. Zato je otpad i prijavljuje :)

Avatar toxic alien
toxic alien
20:12 26.11.2019.

Dajte mi citirajte neki "govor mrznje" iz te pjesme?! Mrzitelji su oni koji su tu pjesmu prijavili i uklonili...

KR
kritiko
20:37 26.11.2019.

jebiga,najbolji je original

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije