Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neven Ciganović

YouTube kanal će biti miks Čušpajza i Modnog suda

Foto: Instagram screenshot
1/2
11.08.2018.
u 20:35

Emisije će se baviti showbusiness temama, a Neven planira lansirati i liniju odjeće te web stranicu o estetskoj kirurgiji

Karizmatični stilist, voditelj i duhoviti komentator događanja s naše javne scene Neven Ciganović od jeseni planira nove projekte.

- Imat ću svoj YouTube kanal, odnosno svoju showbusiness emisiju u kojoj ćemo se baviti temama iz života naših javnih osoba, estradnjaka, komentirat ćemo staylinge, vremenom ću imati i goste, nagradne igre. Nekako mi se čini da takvih sadržaja nedostaje na našim televizijama.

To će biti neka kombinacija emisije Čušpajz i Modnog suda - otkriva Neven, a na upit naljute li se naši celebrytiji na njegove duhovite opaske, kaže: “Mislim da naše javne osobe imaju veliki prag tolerancije na moje komentare, neki su se znali i naljutiti, ali s vremeno su shvatili da se šalim, da nema nikakve zlobe i da je moja kritika konstruktivana”.

Ovaj svestrani Zagrepčanin koji ima u planu i lansiranje sportske linije odjeće s njegovim potpisom, ali i web stranicu na kojoj će mnoge zainteresirane savjetovati u vezi estetske kirurgije, od toga gdje su najkvalitetniji kirurzi, do saznanja gdje se financijski naviše isplati obaviti neki zahvat.

Neven je posljednjih dvije godine radio u jednoj zagrebačkoj tvrtki, potom nešto samostalno i uz osmijeh priznaje da već dva ljeta nije bio na Ibizi jer si to ne može priuštiti, ali su ga zato ove godine oduševile neke druge destinacije - Turska i Bugarska.

>> Žanamari: Moja je ljetna avantura završila brakom

Ključne riječi

Komentara 11

PR
Pravednik1973
20:51 11.08.2018.

Kao ozbiljan čitatelj Večernjeg lista zamolio bih da mi takve nakaze poput ovoga ne servirate.

DU
Deleted user
20:43 11.08.2018.

Aaaaaaa joooooj....kenj srac...joooooj mister plastic fantastic😝😝😝😝

Avatar rondo
rondo
08:25 12.08.2018.

prije par godina je taj isti lik kmečao da mu se donira televizor jer nema love za kupiti ga, hrvatski celebrity :-)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije