Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
x factor

Zgodna Nina loše 'skinula' Beyonce pa otkrila da ljubi kolegu iz showa

nina simić
Foto: Facebook
08.06.2015.
u 09:55

Nastupima su briljirali Amel Ćurić i David Temelkov, dok je za Ninu Simić prevelik zalogaj bila Beyonce i pjesma 'Crazy In Love'

"X Factor Adria" sinoć je nosio naziv "Moj izbor" pa je sedmero natjecatelja pjevalo pjesme po vlastitom izboru. Predstavili su se David Temelkov, 9 Control, Antonio Krištofić, Highway Trio, Nina Simić, Ilija Mihailović i Amel Ćurić.

Tijekom showa kandidatima su pjevali Vanna i Petar Grašo, pišu 24sata. Šok je izazvala činjenica da će u sljedećoj emisiji ispasti četvero kandidata, dok sinoć nije ispao nitko. Nastupima su briljirali Amel Ćurić i David Temelkov, dok je za Ninu Simić prevelik zalogaj bila Beyonce i pjesma "Crazy In Love".

Žiri joj je sugerirao da ne pjeva toliko zahtjevne pjesme, no svi su pozdravili njezin prekrasan izgled. Oduševili su i dečki iz benda Highway Trio, koji su otpjevali pjesmu "Lud", inače vlastitu. Petar iz spomenutog benda i Nina Simić u ljubavnoj su vezi, koju su sinoć i službeno objavili u live emisiji. Turbulentna epizoda očekuje nas večeras, kada će čak četvero kandidata napustiti show.

>>X Factor: Antonio pati za prijateljicom, David je dvaput pobjegao smrti, a Iva često plače

>>Antonija Blaće privlači pozornost svojim seksi trbušnjacima

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:02 08.06.2015.

to je ova mrsava djevojcica htjela izgledati kao crnkinja? Nemre to samo tako. Treba puuuuno jesti, i puuuuno vjezbati.

Avatar maskmaker
maskmaker
14:32 08.06.2015.

Ali koji kiriteriji majke ti kada netko tko zna pjevati ispadne jer je kao sa iskustvom, dok u drugu ruku ova od tih 5 minuta koliko sam čuo ni tonalitet ne zna pogododiti u 99% slučajeva...Strašno, šou je živa smetlarijada...

DE
denka
09:05 09.06.2015.

Sou je živa katastrofa ispadnu pa ih se vrati i tako unedogled.adrija regija bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije