Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemoguće

Wow kakve noge! Naša plesačica pozirala u haljini s prorezom, a pratitelji su u nevjerici

Valentina Walme
Foto: Instagram
1/4
19.12.2019.
u 21:39

U profinjenoj pozi, Valentina Walme je pokazala savršene noge.

Neupitno jedna od  najljepših hrvatskih plesačica Tina (Valentina) Walme pozornost privlači zanosnim plesom, a otkako je oduševila kao mentorica u showu "Ples sa zvijezdama" pratitelji na društvenim mrežama ostaju bez teksta nakon svaqke njezine objave.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sjedeći na pultu u frizerskom salonu, odjevena u svjetlucavu haljinu, a u prvom planu su bile njene savršene noge.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Čekanje na slobodan dan", najavila je Tina uz fotku, a komplimenti u komentarima su prštali, naročito od muškog dijela pratitelja.

Valentina na Instagramu broji već preko 27 tisuća pratitelja, a svakom novom objavom dobiva sve više lajkova. A koliko su se pratiteljima svidjele njezine fotografije, svjedoče i brojni pozitivni komentari. "Ne postoje riječi koje bi opisale kako si lijepa", "Kad se ti pojaviš, svijet zastane", "Kakve noge, strava", "Prekrasna si",pisali su joj pratitelji na prijašnjim objavama.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
07:13 20.12.2019.

Gdje se mogu vidjeti noge sa zadnje strane.Jedini ispravni sud je "zadnji pogled".Po slici bi se moglo zakljuciti,da je donji dio nogu tanasan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije