Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tigrica Tina

Seksi plesačica bacila u trans najnovijim izdanjem: 'Izgledaš nevjerojatno'

Foto: Instagram
1/3
29.08.2019.
u 15:19

Zanosna Valentina ne prestaje mamiti uzdahe snažnijeg spola, a ovog puta maštu je zagolicala izazovnim fotografijama u kupaćem kostimu leopard uzorka.

Iako je ljeto pri samom zalasku vrućih fotografija na Instagramu ne nedostaje. Za njih se pobrinula i plesačica Tina Walme koju gledatelji pamte iz showa 'Ples sa zvijezdama' u kojem je nastupala s novinarom Davorom Garićem.

Zanosna Valentina ne prestaje mamiti uzdahe snažnijeg spola, a ovog puta maštu je zagolicala izazovnim fotografijama u kupaćem kostimu leopard uzorka.

- Wow, kako ti izgledaš nevjerojatno, tigrica u tebi, Pakoštane gore - poručio joj je jedan od pratitelja, a komplimente nisu štedjeli ni ostali. Inače, Tina je ovih dana proslavila 28. rođendan pa osim komplimenata atraktivnoj plavuši još uvijek stižu i rođendanske čestitke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Disconnect to reconnect... #croatia #summer #pakostane

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

 

Ključne riječi

Komentara 1

BU
busbus59
18:25 29.08.2019.

Ima boljih komada u frankfurtskim javnjacima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije