Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi razdor

William i Charles su bijesni na Harryja: Kako on i Meghan mogu poslovati s takvim ljudima?

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/7
16.11.2020.
u 16:30

Kraljevska obitelj nije sretna na koji način ih se prikazalo u četvrtoj sezoni serije "Kruna" koja se prikazuje na Netflixu, a još im je manje jasno kako su Harry i Meghan potpisali s njima ugovor.

Kraljevska obitelj ljutita je na Netflix i na način na koji su u novoj sezoni serije “Kruna” prikazuju odnosi između Charlesa, Diane i Camille. Posebno nezadovoljstvo izrazili su princ Charles i princ William, prenose britanski mediji i dodaju kako ih ljuti što su izokrenuli činjenice u seriji i nisu predstavili članove kraljevske obitelji u pravom svjetlu. Charles i William ne mogu shvatiti kako su princ Harry i Meghan Markle potpisali milijunski ugovor s Netflixom za novi projekt, kada se na ovakav način i po njihovu mišljenju lažno javnosti predstavlja kraljevska obitelj.

Četvrta sezona se najviše bavi odnosom princa Charlesa i princeze Diane, a izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu kako su u seriji neke činjenice promijenjene i to šteti kraljevskoj obitelji i ugledu pokojne princeze i ugledu princa Charlesa. Kraljevska obitelj, a kraljica pogotovo bili su uznemireni već i sadržajem prethodne tri sezone ali nisu reagirali zbog krivo iznesenih činjenica, ali sada je cijela obitelj ljuta i razočarana. 

Ono što nitko od njih ne može shvatiti je kako su princ Harry i Meghan Markle potpisali ugovor vrijedan 100 milijuna dolara s Netflixom kad taj isti Netflix iznosi, prema mišljenju kraljevske obitelji, laži o njihovim odnosima i događajima unutar dvora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije