Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetio obitelj u hrvatskoj

Naš pjevač progovorio o životu u Americi: 'Sve je lažno, dinstam papriku, a ono sve zeleno po tavi'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/7
28.01.2022.
u 12:40

Roko je od rujna prošle godine službeno student na jednom od najprestižnijih fakulteta koji svake godine žele upisati deseci tisuća mladih iz cijeloga svijeta – Los Angeles College of Music (LACM).

Nakon što je Hrvatsku predstavljao na Euroviziji s pjesmom “The Dream” Roko Blažević (21) ponovno živi svoj san. Napustio je rodni Split i otputovao u SAD. Naime, Roko je od rujna prošle godine službeno student na jednom od najprestižnijih fakulteta koji svake godine žele upisati deseci tisuća mladih iz cijeloga svijeta – Los Angeles College of Music (LACM).

Ipak, sada je odlučio iznenaditi svoj obitelj i doći u Hrvatsku. 

– Uspio sam uhvatiti priliku, imam online predavanja, tako da sam došao iznenaditi malo svoje, nisam nikome javio tako da je bilo zabavnih reakcija. Pogotovo od starijih članova obitelji, bake kojima srce nije najsigurnije. Ali evo, lijepo je biti doma, stvarno je najljepše biti doma, lijepo je biti i tamo, ali kako kažu: "Svugdi pođi, kući dođi!" –  kazao je za InMagazin Nove TV

Dodao je i da mu najteže pada hrana koja je u ponudi u Los Angelesu. 

– Nikad nisam znao koliko treba cijeniti našu spizu i mislim da je trenutačno najbolja u svijetu, a tamo je nekako sve istog okusa. Sve je lažno, sve je GMO i to mi je još uvijek onako bolna točka i pokušavam se naviknuti, ali teško. Dinstam papriku, a ono sve zeleno po tavi. Rekao sam: "O. K., nešto ćemo drugo pojesti..." – kazao je. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

Ključne riječi

Komentara 26

CJ
cjepljeni
12:44 28.01.2022.

Bolje da si ostal doma ... dinstati babure.

ST
Startrack
16:16 28.01.2022.

To o paprikama je obicna bdlstina. Djecije price koje balvci prodaju kad dodju kuci i to vecernji objavljuje.

DU
Deleted user
13:26 28.01.2022.

Drugi put uzmi crvenu papriku dinstati. Ako i tada ostane zelenobu tavi vrati se u Split.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije