Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se snimkama

Vrsaljkova djevojka pokazala kako uživa na gliseru, društvo joj je pravila njegova zgodna majka Branka

Foto: Instagram
1/5
22.06.2022.
u 20:39

Kaja je svojim pratiteljima na Instagramu kojih ima više od 41 tisuću pokazala kako provodi prve dane ljeta u društvu Šimine majke Branke te Meri Rašin, djevojke Vrsaljkovog brata Maria.

Slovenska manekenka Kaja Vidmar (26) proteklih mjeseci našla se u fokusu javnosti zbog ljubavi s našim nogometašem Šimom Vrsaljkom (30) koju je tek nedavno javno obznanila. Iako se o njihovoj romansi šuška već neko vrijeme Kaja i Šime svoju su ljubav sve do sada odlučili držati podalje od medija. No, čini se da se više ne žele skrivati. Nakon što su nedavno zajedno stigli na vjenčanje Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić, Kaja, koja je nedavno i rodila, na svom je Instagramu potvrdila da je u vezi sa Šimom, a sada je na svojim Insta Storyjima objavila i nekoliko snimaka na kojima uživa u društvu njegove obitelji.

Foto: Instagram
 Kaja je svojim pratiteljima na Instagramu kojih ima više od 41 tisuću pokazala kako provodi prve dane ljeta u društvu Šimine majke Branke te Meri Rašin, djevojke Vrsaljkovog brata Maria. Zajedno su plovile na luksuznom gliseru i uživale u pravom ljetnom provodu. Kaja je snimkama potvrdila i da ju je Šimina obitelj odlično prihvatila. 

Foto: Instagram
Inače, Kaja je objavila crtež sa Šimom na kojem drži bebu u naručju. Na fotografiji je označila i nogometaša. Manekenka i dalje nije potvrdila je li Šime otac njezine kćerkice.

"Moje sve", napisala je ispod objave na društvenoj mreži te dodala emotikon srca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Podsjetimo, o vezi Vrsaljka i atraktivne Slovenke počelo se pisati krajem veljače kad je Kaja bila u visokom stupnju trudnoće. Nagađanja su potaknuli i detalji fotografija koje su Šime i Kaja objavljivali na društvenim mrežama.  "On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", napisala je Kaja pored fotografije na kojoj se vidi njezina sjena i sjena muškarca, ali njegov identitet nije otkrila.

VIDEO Ivana Brkljačić pokazala račun koji je dobila na jednoj plaži u Hrvatskoj: 'Ovo je cijena kave'

Komentara 5

HU
Humbleandhonest
23:52 22.06.2022.

E Vrsaljko. Jesi baš nikakav...

Avatar ZLO
ZLO
22:26 22.06.2022.

Odlična vijest ... Uvijek je lijepo čuti i znati di se tocaju naši intelektualci, pardon nogometaši i njihove bolje polovice!

MI
mila12345
21:37 22.06.2022.

Ma vidi ti fensi babu Branku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije