Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na malim ekranima

Vratio se na staro mjesto: Goran Ivanišević i Mirna Zidarić ponovno zajedno!

Foto: ATP Umag 2019.
1/5
17.07.2019.
u 16:37

U svom prvom nastupu Goran je jasno poručio, a to je silno odjeknulo da "nije važno od kuda dolaziš, već jesi ili nisi čovjek, a Novak je mnogo puta dokazao da je ekstra osoba."

Goran Ivanišević i ove je godine na svom starom “radnom mjestu”, u studiju HRT-a u Umagu, gdje svakoga dana znalačkim analizama obogaćuje program. No ove se godine svaka njegova rečenica sluša s posebnom pozornošću – jer ne samo da se radi o svjetskoj teniskoj legendi, već i o novom treneru u timu najboljeg igrača svijeta Novaka Đokovića, koji je u epskom finalu prošle nedjelje osvojio svoj peti naslov pobjednika Wimbledona.

U svom prvom nastupu Goran je jasno poručio, a to je silno odjeknulo da "nije važno od kuda dolaziš, već jesi ili nisi čovjek, a Novak je mnogo puta dokazao da je ekstra osoba." Njihova suradnja trebala bi poslužiti kao svijeli primjer svima.

A suradnja s Goranom jedan je od omiljenih radnih zadataka i dugogodišnjoj novinarki i urednici u sportskoj redakciji HRT-a, Mirni Zidarić, koja već više od 20 godina prati uzbudljiva teniska zbivanja na umaškom ATP turniru:

"Prvi sam put u Umag došla 1997. – i evo me nakon 20-ak godina još uvijek tu. Iznimno sam ponosna što sam uspjela zadržati taj profesionalni kontinuitet, jer rijetki su primjeri tako duge i uspješne suradnje. Mijenjali su se direktori i vlasnici turnira, urednici i komentatori HTV-a, a mene je  dopalo zadovoljstvo rada u studiju, s kojim su očito svi bili zadovoljni, pa sam se uspjela održati. Rado su mi u goste dolazili, i još uvijek dolaze, vrhunski tenisači – ali i predsjednici države, pa su se tako u studiju izmijenili Stipe Mesić, Ivo Josipović i, naravno, Kolinda Grabar Kitarović, te su ponekad izjavili i nešto što su dan kasnije svi ozbiljni mediji citirali. A otkad se i Goran Ivanišević pridružio emisiji kao stalni gost komentator, zadovoljstvo je još veće – pa vjerujem da su to osjetili i naši gledatelji. Iz godine u godinu, poput organizatora i mi pokušavamo ponuditi dodatnu kvalitetu i u tome uživamo", naglasila je pak Mirna Zidarić.

Pogledajte i gdje su danas i što rade bivše prve dame TV-a.

 

Komentara 2

TA
tarzan
17:37 17.07.2019.

Gorane legendo skidam ti kapu za sve lijepe trenutke koje si nam priredio, posebno za vrijeme Domovinskog rata kad si bio naš najveći ambasador u svijetu. Ovi ološari koji te danas pljuju nemaju pojma, takvima se ne može udovoljiti.

DU
Deleted user
16:52 17.07.2019.

..Gorane osisaj se vise,promini malo frizuru,svjetski covik a ni milimetra novog image..mandrilo pokreni se neka ti veli žena ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije