Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne bira sredstva

Vranješ iskeširao 1000 eura kako bi provocirao Karleušu! Evo što joj sprema

Foto: Instagram
1/6
05.07.2019.
u 19:48

Izgleda kako Vranješ ne staje s provokacijama, ali i ne bira sredstva kako bi napakostio pjevačici.

Što se događa na relaciji Karleuša-Vranješ? Iako su opako zakrvili putem društvenih mreža čini se da jedno bez drugoga ipak ne mogu. Prema pisanju srpskih medija nogometaš je odlučio iskeširati čak 1000 eura za susret s Karleušom. Navodno je već zakupio separe na Jeleninom koncertu koji će se održati 11. srpnja u Beogradu.

-Čim su karte za Jelenin nastup puštene u prodaju, Ognjen je preko interneta rezervirao središnji separe, iz kojeg se najbolje vidi pozornica.To ga je koštao tisuću eura. U cijenu je uračunato i piće za Vranješa i njegovih desetak prijatelja - rekao je izvor blizak bosanskom nogometašu za Informer.

Izgleda kako Vranješ ne staje s provokacijama, ali i ne bira sredstva kako bi napakostio pjevačici. - Ognjen je trenutno sa svojim timom u Poljskoj na pripremama. Sljedećeg četvrtka planira doći privatnim letom u Beograd da provocira Jelenu iz neposredne blizine - istaknuo je neimenovani izvor.

Podsjetimo, netrpeljivost između srpske folk pjevačice i bosanskog nogometaša započela je nakon njihove navodne seks-afere i eksplicitnih fotografija koje su dospjele u javnost. Teške riječi padale su i s jedne i s druge strane. Vranješa je nakon skandala ostavila supruga, a sve su glasnija šuškanja da bi isti potez mogao povući i Jelenin suprug Duško Tošić. On je navodno već predao zahtjev za razvod braka, no nakon što je početkom ožujka Karleuši preminula majka od razvoda je, barem tada, odustao.

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi.

 

 

 

Komentara 4

Avatar Olujni
Olujni
03:11 06.07.2019.

Koga briga?

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
22:43 05.07.2019.

Hvala Bogu da neko ne spava evo tri dana nije bilo informacija o Jeleni što me je jako razžalostilo. Ljubi vas maršal.

BI
Biouskoli91
20:40 05.07.2019.

Ufff.. umalo se zabrinuo za Karleusu, da se nesti desilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije