Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Vraća se 'The Voice', treća sezona na HRT-u počinje u prosincu

Prva sezona u Hrvatskoj emitirana još 2015. godine, druga sezona je završila 2016. - i ovo je sada „treća sreća“, čak i za one koji se nisu uspjeli plasirati u prethodne dvije - jer to mogu sada učiniti ponovo
23. svibnja 2019. u 14:16 1 komentara 828 prikaza
the voice
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/5

The Voice, jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata, emitirat će se i treću sezonu na Hrvatskoj radioteleviziji! Natjecanje u kojem nisu važni ni izgled ni dob, već samo glas, pratit ćemo kroz 12 emisija – od 7. prosinca 2019. do 22. veljače 2020. godine.

Mikella Abramova Gledatelji bijesni Skandal u Rusiji: Namjestili dječji Voice da pobijedi dijete bogataša

Nakon pet emisija audicija, slijede tri emisije nokauta, potom jedno izdanje dvoboja, a kulminacija sezone su posljednje tri emisije uživo.

Za ovo prestižno natjecanje mogu se prijaviti svi državljani Republike Hrvatske s navršenih 18 godina i prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Prijavljivanje kandidata moguće je samo preko web-aplikacije; a sve upute vezane uz način prijave, kao i upitnik za prijavu, kandidati mogu pronaći na web-stranici http://voice.hrt.hr/

Predizbori će se održati u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Nakon toga show „The Voice Hrvatska“ može početi. Izabrani natjecatelji glasovne će sposobnosti pokazati na audiciji pred četiri mentora. Predstavit će, uistinu, samo svoj glas - jer mentori na audiciji ne mogu vidjeti kandidate. Sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa.

Čestitke! HRT-ovac Marko Šapit pohvalio se prinovom u obitelji, stigla je curica

Pritiskom na tipku ‘Moj glas’ mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje – i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene, te se oni prvi put suoče s kandidatom. Četiri mentora izabrat će tako najbolje glasove u svoje ekipe i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima – savjetnicima mentora.

Nakon audicija slijede tri emisije nokauta tijekom kojih se broj kandidata smanjuje na šestero, i to onih šestero za koje mentori smatraju da najviše mogu napredovati tijekom natjecanja.

Šestoro izabranih kandidata u sljedećem izazovu, dvoboju, pjevaju u duetu, a mentor mora izabrati samo po jednog kandidata iz svakog dueta koji će nastaviti natjecanje. Trima natjecateljima svake ekipe pridružit će se još jedan natjecatelj kojeg je mentor odlučio spasiti, a koji je do tada bio član nekog drugog tima.

rat komentarima Gledatelji showa 'Zvijezde pjevaju' ogorčeni: 'Nešto tu ne štima, stvarno je čudno što su ispali'

Završna faza natjecanja su tri emisije uživo, a tko će pobijediti – svojim glasovima odlučuju i mentori i gledatelji. Pobjednika u posljednjoj emisiji biraju samo gledatelji.

‘The Voice Hrvatska“ natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu „The Voice of…“,  u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju, te želi potvrditi i treći put - da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show. A u ovom trenutku „The Voice“ se emitira u čak 67 zemalja svijeta.

na instagramu Mentor Elle Dvornik odgovorio hejterima: 'Kud naša jadna Hrvatska ide?'

Podsjetimo i na to da je prva sezona u Hrvatskoj emitirana još 2015. godine, druga sezona je završila 2016. - i ovo je sada „treća sreća“, čak i za one koji se nisu uspjeli plasirati u prethodne dvije - jer to mogu sada učiniti ponovo, ravnopravno sa svim prijavljenim kandidatima. Donja dobna granica za kandidate je 18 godina (navršenih do dana prijave), a gornja ne postoji.

Prijave za treću sezonu showa „The Voice Hrvatska“ bit će otvorene 30 dana, tj. do 23. lipnja 2019.

 

 

Najcool predavanje o financijskoj pismenosti u Splitu
Najcool predavanje o financijskoj pismenosti u Splitu:
Kako uložiti 32.000 kn s 18 godina, zašto propustiti maturalac i koja je količina motora potrebna za skladan brak