Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO OKUPLJANJE

Vraća se 'The Faces' bez Roda Stewarta

rod steward
pixell
21.09.2009.
u 08:04

Poznata grupa 'The Faces' ponovo će se okupiti na humanitarnom koncertu za Božić. Nažalost, nastupu će nedostajati frontmen grupe Rod Stewart.

Poznata grupa "The Faces" ponovo će se okupiti na humanitarnom koncertu za Božić. Nažalost, nastupu će nedostajati frontmen grupe Rod Stewart. Grupa koju osim njega čine Ian MCLagan, Kenny Jones i bivši "rolling stone" Ronnie Wood raspala se 1975. da bi prošle godine njezin povratak na scenu bio jedna od najčuvanijih tajni šoubiznisa.

Problemi su nastali kada se počelo pregovarati o turneji, za koju Stewart navodno nema vremena budući da radi na svojem novom albumu. Ovo neće spriječiti preostali trio da nastupi na londonskom Royal Albert Hallu, prema pisanju lista The Sun. Izvor blizak medijima naveo je da bend još nije dignuo ruke od Stewarta, ali da je prezaposlen.

- Usprkos tome bend mnogo vremena provodi na probama. Ako budu uspješni, nastavit će nastupati - naveo je izvor.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije