Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kruške i jabuke

Vraća se kulinarski show koji je proslavio i Tomislava Špičeka

kruške i jabuke
Foto: Dario Njavro/HRT
1/2
27.10.2015.
u 22:13

Voditelj je Duško Ćurlić, a gosti koji će u prvoj emisiji odmjeriti kulinarske vještine su Lidija Kralj, Slavko Večerić i David Skoko

Preteča gotovo svih kulinarskih showova na domaćim televizijama bile su HTV-ove "Kruške i jabuke" koje se od sljedećeg tjedna vraćaju u program javne televizije.

Nakon 13 godina ovaj show gledat ćemo od ponedjeljka do četvrtka u 17.15 sati na HTV-u 2. Zahvaljujući ovom showu publika je upoznala danas velika imena naše gastronomije poput Ane Ugarković, Tomislava Špičeka, Renea Bakalovića...

Koncept se nije mijenjao i ponovno ćemo gledati kulinarske okršaje vrhunskih kuhara, čijem će se timu pridružiti dvoje amatera s namirnicama u vrijednosti od 80 kuna. Nakon toga kuhari profesionalci odmjerit će svoje snage za štednjakom. U svega 10 minuta moraju pripremiti kreativno jelo od namirnica kojima raspolažu. Izvan natjecateljskog dijela gledatelje će domaći i strani kuhari i gastroznalci upoznati s bogatstvom stranih kuhinja.

Kroz emisiju će nas voditi Duško Ćurlić kojem ovaj zadatak nije nepoznanica jer je i prijašnjih sezona vodio "Kruške i jabuke". U prvoj emisiji gledat ćemo kulinarski dvoboj profesionalaca Lidije Kralj i Slavka Večerića, a kuharski virtuoz David Skoko u svom će stilu pripremiti nesvakidašnje riblje delicije.


Foto: Dario Njavro/HRT

>>Evo što nas od jeseni očekuje na malim ekranima!

>>Tomislav Špiček: Strog sam u svemu i moja supruga to voli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije