Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
holivudska karijera

Vraća se glumi? Meghan Markle mogli bismo ponovno gledati u filmovima i serijama

Foto: Reuters/Pixsell
1/12
05.04.2023.
u 22:10

Nakon udaje za princa Harryja (38) i ulaska u kraljevsku obitelj , Meghan se morala odreći svoje karijere glumice

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (41) mogli bismo ponovno gledati kao glumicu. Naime, mediji pišu kako je ponovno angažirala holivudskog agenta Adama Lillinga, koji je radio s voditeljicom Ellen DeGeneres i glumicom Nicole Kidman. Zbog svega, mogli bismo je gledati u većim holivudskim ulogama. 

- Angažiranjem Adama Lininga, poznatog kao 'holivudskog popravljača', Meghan bi mogla ponovno tražiti svoje mjesto u Hollywoodu. Gluma je ono što je vježbala i radila, stoga je moguće da će imati epizodnu ulogu u filmu ili čak na televiziji - rekao je jedan vodeći stručnjak za publicitet slavnih za britanski The Mirror.

Stručnjakinja za odnose s javnošću Mayah Riaz rekla je da je malo vjerojatno da ćemo vidjeti Meghan u dugoročnijim ulogama, kakvu je imala u prošloj seriji.

- Sumnjam da bi se vratila bilo kojoj dugotrajnijoj ulozi poput one u seriji "Suits" ili bilo koje druge serije. Ako je istina da je angažirala Adama Lininga, onda sam sigurna da možemo očekivati ​​neke istaknute holivudske uloge - izjavila je Mayah. Uz to je naglasila i da smatra kako je malo vjerojatno da će Meghan napustiti svoju strast prema pomaganju drugima.

- Uz sve što Meghan radi, milosrđe će joj ostati blisko. Neće napustiti dobrotvorni rad zbog bavljenja nečim drugim - rekla je Mayah.

Inače, nakon udaje za princa Harryja (38) i ulaska u kraljevsku obitelj , Meghan se morala odreći svoje karijere glumice. Dotad je radila kao glumica u seriji "Suits" gdje je utjelovila Rachel Zane, koja ju je i proslavila. A o njezinoj popularnosti u to vrijeme govori i činjenica da je jedan od njezinih bivših kolega Colin Grafton rekao kako su je ispred studija obožavatelji znali čekati u redu, samo da je vide kako izlazi. 

VIDEO Bend iz Hrvatske zaglavio u Beogradu: Ako je itko u mogućnosti neka nam financijski pomogne

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije