Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova informacija

Vozač mazde: Vozač auta u kojem je bio Šaulić izgubio je kontrolu

Šaban Šaulić
Foto: Screenshot epodravina
1/4
18.02.2019.
u 10:21

34-godišnji vozač mazde izjavio je policiji kako nije on izgubio nadzor nad automobilom nego je nadzor izgubio vozač Seata i on jednostavno nije mogao izbjeći prepreku i zabio se u seat.

Vozač mazde koji je izazvao prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradao pjevač Šaban Šaulić policiji je rekao kako je automobil u kojem se vozio pjevač izazvao sudar, prenosi Kurir napise u njemačkim medijima. 

Prema njihovom pisanju 34-godišnji vozač mazde izjavio je policiji kako nije on izgubio nadzor nad automobilom nego je nadzor izgubio vozač Seata i on jednostavno nije mogao izbjeći prepreku i zabio se u seat.

Podsjetimo vozač mazde je vozio pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole.

Policija je istragom utvrdila kako je za nesreću kriv 34-godišnjak koji je svojom mazdom 6 udario u vozilo marke seat Ibiza i oba vozila su sasvim uništena, a popularni pjevač preminuo je u bolnici.

Pogledajte izjavu pobjednika Dore Roka Blaževića

Komentara 8

IV
ivica.vranjic
13:27 18.02.2019.

Ubi ga UDBA u Njemačkoj...

Avatar MarkoizKlobuka
MarkoizKlobuka
11:07 18.02.2019.

Jel to onaj lik pogino sta je kruzila slika da je nosio crvenu beretku sa 4 s u studiju za neko takmičenja

Avatar BilanMandić
BilanMandić
10:44 18.02.2019.

A kao da je bitno tko je kriv, pa neće ovi iz groba ustat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije