Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supermoći uz ljudsko srce

Vojska ju je istrenirala za Hollywood – dama superjunaka zaista je "Čudesna žena"

Glumica Gal Gadot
Foto: Reuters
1/13
29.03.2016.
u 16:00

Životni put odveo ju je u izralesku vojsku, gdje je provela dvije godine pa ne čudi da joj leže scene borbe i akcije. U filmu "Brzi i žestoki" samostalno je izvodila akrobacije i koristila znanje za pravilno rukovanje oružjem

Provela je dvije godine u vojsci, a zatim krenula i u manekenske vode. Bivša miss Izraela i studentica prava, Gal Gadot (30) pažnju je skrenula ulogom u filmu "Brzi i žestoki", a ona je i "Čudesna žena" u novoj ekranizaciji stripova "Batman protiv Supermana: Zora pravednika".  

Za intrigantnu ulogu istraživala je samostalno, a redatelj Zack Snyder i filmski studio Warner Bros. detaljno su je uputili u svijet superjunakinje.

– Ovo mi je uloga iz snova, zaista volim ovu junakinju – otkrila je Gal za Variety.

Naglašava da je Wonder Woman žena s kojom se može poistovjetiti jer je suosjećajna, srčana i miroljubiva. Iako predstavljena kao snažna i neovisna, junakinja je sofisticirana,  visoko razvijene emocionalne inteligencije. Prema riječima glumice, ona je savršena žena. 

Glumica u filmu priča svojim naglaskom. - Wonder Woman dolazi s otoka Themyscira gdje govore tisuće jezika. Nije Amerikanka, pa sam pričala kao i inače - objašnjava Gal.

Popularnog lika htjela je utjeloviti kao junakinju stripova, ali da je shvate ozbiljno.

- Na kraju dana, svi smo ljudi. Zanimljivo je da Wonder Woman ima snagu božice, ali srce i um čovjeka. Glumim je onako kako mislim da bi se i žena ponašala u sličnim situacijama. Tretiram ju kao normalnu ženu koja je fantastična i svemoćna. - nadodaje.

Život u vojsci i glumački put

Prije glumačke karijere, Gadot se bavila i plesom, a htjela je biti koreografkinja. Životni put odveo ju je u vojsku, gdje je provela dvije godine, pa ne čudi da joj leže scene borbe i akcije. 

- Nakon službe u izraelskoj vojsci, krenula sam na Pravni fakultet. Uskoro me primijetio redatelj iz Londona i pozvao na casting za novu Bond djevojku. Odbila sam jer sam se školovala i smatrala da nisam glumica - priča Gal. 

Dva mjeseca nakon dobiva prvu ulogu u TV serijama u Izraelu, a zatim i ulogu u filmu "Brzi i žestoki" (2008), kada počinje njen glumački put. U filmu je samostalno izvodila akrobacije i koristila znanje za pravilno rukovanje oružjem.

Gal Gadot gledat ćemo u tri nadolazeća filma o superjunacima. Prema izvorima, samostalni film junakinje Wonder Woman očekuje nas sljedeće godine.

>> Batman i Superman zaradom pogurali Deadpool, ali kritičari nisu zadovoljni

>> Gal Gadot glumit će Wonder Woman u filmu Batman vs. Superman

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije