Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva sličnost

Zbog ove fotografije Marijana Batinić izazvala pravu pomutnju

Marijana Batinić
Foto: Instagram
1/3
29.12.2016.
u 12:34

Voditeljica je na Instagramu objavila fotografiju svoje sestre, a obožavatelji su bili uvjereni da je na slici Marijana

Na društvenoj mreži Instagram RTL-ova voditeljica Marijana Batinić objavila je fotografiju na kojoj su njezina sestra Karla i brat Darko. Fotografija je snimljena na Karlinoj maturalnoj večeri, a u potpisu piše: Sestra na maturalnoj i brat zaštitar.

Marijanini obožavatelji koji nisu pročitali potpis pod fotografijom mislili su da je na slici Marijana, a ne Karla te nisu odmah shvatili da je mladić na slici Marijanin brat i to je izazvalo pravu pomutnju.

– Dok nisam pročitala opis, mislila sam da je Marijana u mladim danima. Iste ste. Nije ni brat loš – piše u jednom komentaru. Sličnost Marijane i Karle je zbilja velika što je zbunilo još jednu Marijaninu obožavateljicu.

– Ja isto zabrijala, skoro napisala što će mužić reći... seke ko jaje jajetu... lijepa na seku – pisalo je u sljedećem komentaru.

>>Marijana Batinić Cvjetnim trgom prošetala s tamburašima i najavila novu sezonu 'Ljubav je na selu'

 

 

Komentara 2

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:50 29.12.2016.

di ti se kreće seka??

Avatar Vuk-sljemenski
Vuk-sljemenski
13:11 29.12.2016.

Dajte ne trolajte, mislim šta tu piše, koga zanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije